Естественият помощник на мама

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ColicStop 3Dnew

Няма нищо по-естествено от любовта на мама. Нито от усмивката на бебчо. Няма нищо по-естествено от това мама да е готова на всичко, само и само бебчо да расте здрав и да има повече поводи за усмивки. Но понякога малкото човече плаче и дори мама не е в състояние да го успокои. Не помагат нито прегръдките, нито песничките, нито люлеенето, нито любимата играчка. Срещу бебешките колики много често те са безсилни. Затова в такива моменти, добре е мама да има под ръка Colic Stop.

Colic Stop са перорални капки на основата на етерично масло от плода на ким, които бързо облекчават бебешките колики.

Кимът (Carum Carvi) е растение, разпространено в Европа, Северна Азия и Северна Америка. Етеричното масло, извлечено от плода му, традиционно се използва като средство за подпомагане на нормалното храносмилане. Така Colic Stop, напълно естествено, благоприятно подпомага храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт, съдейства за облекчаване на подуването в стомаха и спомага отвеждането на излишните газове.

Освен, че е продукт на растителна основа, Colic Stop не съдържа захар и изкуствени оцветители, а капкомерът го прави лесен за дозировка. Препоръчителният прием за бебета е още при първата поява на колики да се дават по 2 капки за килограм телесно тегло 3 пъти дневно, за деца на възраст от 3 до 6 години (или 15 кг) – 30 капки по 3 пъти дневно.

Flash Builder

Няма нищо по-естествено от това, когато коликите спрат, малки и големи да да поспят!

Защото, както всички знаем, сънят е здраве.

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално

Етикети:

1,652 преглеждания

Comments are closed.