Една по-различна коледна кампания

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

tazi-koleda-chudesata-pravite-vie_700

Фондация „За Нашите Деца“ даде старт на благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ за шеста поредна година. Това издание цели да ангажира и вдъхнови служители на големи и малки компании да подарят шанс за щастливо детство в семейство на още стотици деца, за които Коледа няма специално значение, а е просто още един ден от календара.

 „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ е една по-различна благотворителна кампания. На сайта на кампанията са публикувани 12 интересни идеи за коледна забава, чрез които служителите на социално отговорни компании могат да опознаят колегите си, да усетят коледния дух, да се забавляват и в същото време да помогнат за това повече деца да усетят истинския дух на Коледа. Tази година сред предложенията място са намерили и някои нови попълнения, които доказват, че да правиш добро е лесно и много, много забавно.
Mислили ли сте си, например, колко весело би било да си припомните някое-друго хоро… и то в офиса? Или пък да си спретнете една импровизирана Зимна олимпиада… пак измежду бюрата, секциите и компютрите в офиса. Можете да премерите сили с колегите на канадска борба със зимни ръкавици, да покажете бързоходските си умения в надбягване с коледни чорапи или пък да си измислите надпревара по ваш вкус. Като говорим за вкус…какво по-хубаво от разкошна трапеза за Коледа?
Съблазнете сетивата си и превърнете обикновената почивка за обяд в истинско преживяване… с аромат на ябълки, дъх на канела, топъл шоколад, баница с късмети и много други кулинарни изкушения, приготвени лично от вас и вашите колеги. За тези, които обичат да изявяват талантите си (или просто да се изявяват) – покажете своя артистичен талант на празнично караоке или комедиен следобед, като разкажете пред колегите си любими весели и необичайни истории, за да превърнете офиса си в сцена на смеха и забавлението! 
Коледното настроение, обвързано с кауза, със сигурност би накарало много хора да донесат китарата си в офиса, да покажат ръчно изработена кутия, авторска картина, кадри от изумителни спортни умения или друго свое причудливо хоби. На сайта ще откриете всяка инициатива, придружена от пакет с необходимите за организирането й материали.
Над 80 социално отговорни компании се включиха в миналите издания на кампанията. Миналата година набраните повече от 40 000 лв. бяха инвестирани в услугите по предотвратяване на раздялата на новородени и техните семейства, предоставяни от фондацията.  
Можете да помогнете на повече деца да изживеят магията, наречена семейство! 
Включете се на 02/ 980 70 58 илиcharity@detebg.org, защото Тази Коледа чудесата правите Вие!
FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,003 преглеждания

Comments are closed.