Един ден на открито с пътуващия театър СКРИН

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

teatur-skprinНа пук на идващата есен и в опит да задържат последните хубави дни, Театрално-танцова студия „Чекмедже” и Пътуващ театър „Скрин” организират специално събитие за  малки и големи деца и техните родители на 28 септември 2019 г.

То ще се състои в София, в градинката на църквата “Св. Седмочисленици”, от 16:00 ч. до 20:30 ч. Гостите ще могат да се насладят на забавно куклено представление и завладяващ огнен спектакъл.

Екипът вдъхновени творци на студия „Чекмедже” и театър „Скрин” са приготвили и два уъркшопа за децата. Всяко дете ще може да се включи напълно БЕЗПЛАТНО в урока по театър на движението или в друг урок за уличен театър и цирк. Всъщност, ограничения няма, всяко дете, което желае ще има възможността да се включи и в двата уоркшопа!

Докато малките палавници се забавляват,  родителите ще имат възможността да се запишат за участие в томболата, в която всеки участник ще има възможността да спечели награда – два безплатни билета за кукления спектакъл на театър „Скрин” – „Каша за душата”, в Младежки театър „Николай Бинев” на 13 октомври (неделя) от 16 ч.

Още за младите и вдъхновени ентусиасти и техните планове можете да научите ТУК.

ПРГОРАМАТА на събитието на 28 септември 2019г. по часове:

16:00ч. – специално откриване

16:30ч. – 17:15ч. – уъркшоп по театър на движението с Даниана Коева и малките Чекмеджета

17:30ч. – 18:15ч. – уъркшоп по уличен театър и цирк с Анджей Сойка

18:30ч. – 19:30ч. – Откъс от представлението „Каша за душата или Коледното джудже в бакалницата“; разговор с актьорите и режисьора; снимки с куклите и актьорите.

20:00 ч. – откъс от огненото представление „Мегале теа“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,017 преглеждания

Comments are closed.