ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ви кани да станете автор в любимото ви онлайн-списание

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shutterstock_201483614

Онлайн-списанието на новото поколение родители ви кани да станете наш автор. Ако теми за бременността, раждането, оглеждането на бебето и детето, и тяхното възпитание са близки до ежедневието и мислите ви, ако имате желание да пишете и споделяте моменти от вашия живот на родители, изпратете ни историите си на office@purvite7.bg.

За нас е от изключителна важност да знаем как се случват нещата „на терен“, в реалността, защото да съветва на теория, всеки може.

Опита на всеки родител за нас е безценен, независимо дали сте родители от няколко месеца или от години. Сигурни сме, че всеки има какво да сподели и препоръча, защото знаем, че най-добре се учим, чрез споделения опит.

Авторите на публикуваните текстове ще получат не само възможността да предадат своя опит или да споделят личната си история с читателите ни, за тях сме отделили и скромно финансово възнаграждение, а този от вас, който има най-много публикации, може да се сдобие и със собствена рубрика в ПЪРВИТЕ СЕДЕМ, както и с възможността да се прояви като редактор в нашия екип.

Редакцията гарантира, че публикуването на материалите ще става само след предварителното им одобрение и единствено с ваше разрешение.

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2 126 преглеждания

Comments are closed.