За възпитанието, общуването и родителския авторитет (семинар за родители)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

seminar

Взаимоотношенията между родители и деца са сложни и изискват време и търпение от двете страни, за да бъдат разрешени. Повечето от тях се дължат на една основна причина  – неразбиране, но повечето родители искат да разберат как да се справят с тях и непрекъснато търсят решения за възпитанието и отглеждането на своите деца. Много често проблемът е, че липсва достатъчно ясна и конкретна информация.

Поради тази причина логопедът Анна Влаева организира открит семинар за всеки родител, който има интерес към темата и нужда да натрупа нови знания и да чуе интересни идеи по отношение на възпитанието на децата1 тема, която определено има нужда от повече гласност. Целта на семинара е да бъдат споделени възможно най-много идеи и опит за успешното общуване между възрастните и децата.

Семинарът е предназначен за родители на деца от 0 до 7 годишна възраст, които често се чувстват изгубени в лабиринта на ежедневните задачи на възпитанието, които сляпо робуват на децата си и осъзнават това, но не успяват да се противопоставят на това явление, не споделят едни и същи разбирания по отношение на възпитанието с партньора си, които смятат, че детето им разбира всичко, но говори недостатъчно за възрастта си.

Курсът е предназначен за майки и татковци, за баби и дядовци, за детегледачи и за всички, които искат да вникнат в същината на общуването с деца.

Темите, които ще бъдат обсъждани на открития семинар ще засегнат отношенията между родители и деца, ще бъде засегнат и въпросът за това как да създадем здрава и искрена връзка с нашите деца, както и какво представляват отношенията между родителите за децата и по какъв начин рефлектират върху тяхното съзнание.

г на последно място семинарът ще обърне внимание и на отношенията мужду децата и някои от най-близките роднини и това какво трябва да е тяхното участие във възпитанието на децата.

Много важна тема, която ще бъде дискутирана по време на семинара е и тази за родителския авторитет и за това как лесно той може да бъде разрушен.

Ще научите още какво е добре детето да умее да прави в различните години през периода от 1 до 7 години, как децата да бъдат научени да разпознават и овладяват емоциите си, как да поставяме изискванията си  към децата и какво е необходимо да направим, за да спазват те нужните правила в съответната възраст, какви отговорности и свободи имат децата според ръзрастта си.

Семинарът ще се проведе на 13 октомври 2019 г. в Парк-хотел “Москва”, ул. Незабравка №25, София.
Ще започне в 10:00ч. и ще завърши в 17:00ч. с час и половина почивка за обяд.

Цената на семинара за един човек е 120 лева, а за втори член от семейството – 100лв.

В тази цена е включена малка закуска по време на кафе-паузата.

В цената не е включен обяд.

За записване и допълнителни въпроси можете да се обадите на този телефон: 08853969467

***

anna_vlaeva

Анна Влаева – Логопед, личностен консултант
Тел: 0885 396946

Повече за нея можете да видите и прочетете: ТУК и ТУК

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,449 преглеждания

Comments are closed.