Докато децата играят, вие почивайте активно!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Play&Learn1

Родителската представа за семейна почивка обикновено има различни измерения от тази на децата, освен ако не включва придобиването на практически и полезни знания и умения за природата и средата, в която се случва. Децата са в постоянна динамика, те трудно биха стояли на едно място и това, дали ще придобият бронзов тен или не, съвсем не ги интересува. Но, ако им предложите приключения, интересни преживявания, ангажиращи ума и тялото им занимания, определено ще ги спечелите на своя страна, а съвместната ви ваканция ще е вълнуваща и запомняща се.

Точно такава ваканция за децата в планината можете да планирате сега с малко помощ от Терра комплекс, Банско. Практична и полезна ваканция за децата, съчетана с радостта от това вие да се насладите на свободно време само за себе си. Разбира се, има и още един вариант – всички заедно да се потопите в приключението сред прохладните планински дебри и да сътворите вълнуващи и незабравими спомени.

За доброто настроение и безопасността на вашите деца ще се погрижат професионални аниматори, планински водачи, треньор, педагог и планински спасител, а за заниманията извън хотела е осигурен лицензиран транспорт за превоз на децата.

Датите, за които все още има свободни места са 9  и 23 август 2016 г., а групите включват между 10 до 20 деца.

Пакетните цени включват настаняване в уютен апартамент, закуска, обяд и вечеря както и лагерна програма за детето ви. Ползването на басейните в комплекса, сауна, парна баня и джакузи, както и паркинга е включено в цената. Безжичният интернет е достъпен във всяка точка на комплекса.

Повече информация за цените на програмите, можете да видите тук.

Play&Learn

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,802 преглеждания

Comments are closed.