Bra Clinic – защото е важно да изберем верния сутиен

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

03 bra clinic

Само преди броени дни Bra Clinic, салон за бельо, специализиран в индивидуалната бра фитинг консултация* и предлагащ 120 размера бельо и бански в чашки от А до К, откри своя втори салон в Paradise Center.

Събитието ни припомни видимите белези на погрешния размер и безспорните предимства на правилния размер сутиен в кратка презентация с модели. През целия ден за посетителите на Paradise Center, Bra Clinic представи жива витрина с модели, показващи разликите между грешен и правилен сутиен и актуални колекции на марката.

02 bra clinic

До 24 юли Bra Clinic предлага специална отстъпка от 20% на бельо и бански на редовната цена за клиентите на Paradise Center.

Дамите вече имат две удобни локации, където могат да се възползват от иновативната, безплатна услуга бра фитинг и да се наслаждават от носенето на подходящ размер бельо и бански. Повече от 2 години Bra Clinic предлага тази услуга в своя първи салон в Serdika Center и стотици доволни клиенти са открили комфорта на правилния размер сутиен, както и безспорните предимства на повдигнатия и подходящо подчертан бюст, с което се изглажда силуета и жените изглеждат видимо по-слаби.

01 za prevu

За дамите, които не могат да посетят салоните в София, Bra Clinic предлага и услугата Виртуална бра фитинг консултация, която позволява на жените в цяла България да открият подходящия размер сутиен в комфорта на своя дом, използвайки Skype.

За повече информация посетете: www.braclinic.bg

*бра фитинг (от английски: bra – сутиен и fitting – напасване) – избор на идеалния за индивидуалните нужди на жената размер на сутиена, въз основа на размера на бюста ѝ, обиколката на гръдния ѝ кош, формата и разположението на гърдите ѝ.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,073 преглеждания

Comments are closed.