Анимациите за деца на Cartoon Network и Boomerang през май 2018

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

unikity

ЮникитиСезон 1

От 21 май – всеки делник от 17:00 ч.

Като владетел на кралството, Юникити има натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e хибрид между коте и еднорог и не трябва да бъде ядосвана. Въпреки че е изпълнена с безкрайна енергия и творчество, Юникити е същество, с което трябва да се внимава. Особено ако някой попречи на разпространението на позитивните ѝ вибрации или пък ако някой натъжи малкия ѝ брат и най-добър приятел Пъпикорн.

vreme-za-priklucheniq

Време за приключенияСезон 8/9

От 5 май – всяка събота от 18:00 ч.

Шоуто проследява преживяванията на момчето Фин и неговия най-добър приятел и доведен брат Джейк, който е куче с магически сили, които му позволяват да променя формата си. Джейк може да свети и да се смалява, когато реши. В този минисериал с интригуващи случки Фин, Джейк и BMO се завръщат вкъщи и откриват, че Страната Ооо се е превърнала в истински кошмар заради екстремните метеорологични условия, които са резултат от магия. Фин и Джейк се коалират с Цар Студ, Бети и Принцесата на Пихтиената вселена, за да се опитат да въдворят ред.

Трансформърс: Роботи под прикритие Сезон 4

От 5 май – всеки уикенд от 21:30 ч.

Когато се появяват нови Десептикони, Оптимус Прайм призовава Бъмбълбий и му дава задачата да спаси Земята. За да му помогне, ветеранът Аутобот събира нелоялен екип от млади ботове, които да помагат в залавянето на новите врагове.

Новите Автоботи включват бунтовник „лошо момче“, елитен кадет, бомбастичен динобот и хиперактивен мини кон. Новаците представляват предизвикателство за Бъмбълбий, защото, въпреки че всеки е напълно способен герой, те са неопитни, когато става дума за работа в екип. Така че Бъмбълбий трябва да се научи как да балансира ролята си на лидер на новия отряд с работата си да се бори със злите сили, докато работи за изпълняването на мисията.

 

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

 

BOOMERANG

Новите шантави рисунки Сезон 2

От 28 май – всеки ден от 17:40 ч.

Всеки епизод от „Новите шантави рисунки“ се състои от четири кратки историйки, в които Бъгс Бъни е главен герой. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам, се появяват, за да го ядосват. Нови черти и подробности са измислени за някои от героите. Койота, например, е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийския дявол (прекръстен на „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност. Добавени са и нови герои – катерица на име Squeaks и детска версия на Голямата стъпка – те се сприятеляват с Бъгс. А той се изправя срещу най-различни злодеи, но не без помощта на приятелите си.

Опитай да не се смееш

От 28 май – всеки ден от 17:40 ч.

Всеки ден се излъчват „Новите шантави рисунки“ в двоен слот. Шантавите рисунки са толкова смешни и карат всеки да се смее с глас. Но през май има голямо предизвикателство за младите зрители: Не се смей! Колко секунди можете да сдържате смеха си? Показваме най-смешните сцени между епизодите и предизвикваме децата да не се смеят.

На кино с Boomerang

От 5 май – всеки уикенд от 11:55 ч.

Всеки уикенд показваме два филма подред. В събота има загадъчни изживявания със Скуби-Ду и неговата банда, а в неделя Том и Джери продължават най-големите си приключения, като продължават да се гонят, разбира се.

ОдбодсСезон 2

От 21 май – всеки делник от 12:35 ч.

Одбодс е сериал с анимация тип скици, който проследява приключенията на седем сладки герои. Те се смеят, играят и се препъват през ситуации, които изглеждат обикновени, но често имат неочаквани последици. Всички Одбоди имат особени характери, които се харесват както на деца, така и на големи. Всичко е на път да стане адски смешно с готините малчовци.

The HAPPOS Family – Сезон 2

От 28 май – понеделник до четвъртък от 14:55 ч.

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората започват да карат покрай семейството хипопотами. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,571 преглеждания

Comments are closed.