Академия за родители с двудневен форум през февруари

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
IMG_1755edit

За пореден път през февруари „Академия за родители“ организира двудневен форум за хората, който приемат отглеждането и възпитанието на децата за най-важна и значима мисия в живота си. Целта на Академия за Родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са му необходими, за да отгледа по-лесно децата си.

Двудневният форум предоставя на всички бъдещи и настоящи мами и татковци, възможност да получат качествена и обективна информация по темите, които са най-важни за детското развитие, здраве, възпитание и образование. Ще имате възможност да научите повече за адаптацията на детето в детската градина, как да се справяме с детските кризи, как се променят отношенията между родителите след появата на дете, как да комуникираме с децата и да поставяме правила и по още много теми, от утвърдени специалисти, да се запознаете с над 60 организации, както и да получите консултация или индивидуален съвет.

Нашите партньори са подготвили работилници за всички малки и пораснали деца можете да играете заедно, да пробвате различни развиващи дейности и да превърнете уикенда в едно чудесно семейно преживяване.

Събитието, лекциите и работилниците са напълно безплатни, необходима е само регистрация.

Академията за родители ще се проведе на 27-28 февруари, от 10:00 часа в Bulgaria Mall.

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ, освен като медиен партньор и тази година ще участва в събитието с щанд, на който всички желаещи ще могат да си направят фотосесия с невероятната  Мирослава Дерменджиева от фотостудио Веспър. Всички деца и родители са добре дошли на  импровизираната фотосесия в рамките на „Академия за родители“. Успоредно с  това, докато едни позират пред обектива, други ще имат възможност да покажат въображение, сръчност и изобретателност като собственоръчно измайсторят красиви мартенички за своите родители, братчета и сестричета.

Ще ви очакваме в нашия кът в Bulgaria Mall на 27-ми февруари в 10:30 ч.

_MG_5822

Родителите са най-важните учители на децата си и ние знаем, че всеки от нас полага огромни усилия да бъде най-добрия такъв. Знаем и колко е трудно понякога да обичаме безрезервно, да слушаме и разбираме, да се интересуваме от приказки, да готвим здравословно, да знаем как да обезопасим къщата и винаги да поставяме себе си след хлапето.

Но вярваме, че за да бъдеш добър в родителството, е необходимо непрестанно да трупаш нови знания, да се развиваш и да черпиш от опита на другите. Затова целта на “Академия за родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са му необходими за да отгледа по-лесно децата си и да обогати вече придобитите с нещо ново.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,640 преглеждания

Comments are closed.