Академия за родители отново събира деца, родители и специалисти на вдъхновяващ форум

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

academiq za roditeli

Всеки родител иска да е перфектен, така че да отгледа успешни деца, но докъде стигаме в тези наши родителски стремежи и можем ли да се справим сами? Ако имате съмнения или търсите най-добрите съвети – февруари ще ви ги предложи на един много специален форум.

Академия за родители кани за четвърта поредна година на 18 февруари 2017 година всички, които искат да се научат как да бъдат по-добри родители и да отгледат по-добри деца на един от най-интересните родителски форуми, провеждани досега у нас.

В залата за лекции за бременни, ще чуете експертно мнение по темите, които най-много вълнуват бъдещите родители – ще дискутираме естественото раждане, това как да започнем кърменето, ваксините, как да влезем във форма след раждането, за това как учат и мислят децата и още много важни неща.

В залата за родители лекциите са по теми за ранно детско развитие и детска психика, ревността в семейството, антибиотична резистентност, избор на спорт според характера на детето и дори как да говорим с педиатъра. Цялата програма можете да видите на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

На място в съботния ден ще можете да се запознаете с повече от 70 организации, представители на бизнеса и неправителствения сектор, със социални каузи на други родители, да получите съвет от лекторите и специалистите в къта за консултации и да се запознаете с други родители.

Освен всички подаръци, които ви очакват на Академия за родители, ще можете заедно с децата да пробвате различни развиващи игри – най-малките гости на форума ще могат да влязат в ролята на приключенци-откриватели и да се забавляват с нашите приятели от Radio Family, Хлебни къщи, Забавна математика и Jumpido, София Играе, Геоборд и Jagadamba; ще правят научни експерименти с Глобално знание, ще строят с Детска архитектурна работилница, ще създават смях със Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи, ще могат да доведат “болните” си играчки в “Болница за плюшени мечета”, ще правят роботи с Mindhub, и ще играят с Малкото Таласъмче.

Организаторите са подготвили и още много много вълнуващи събития, които наистина не са за изпускане.

Специално за татковци и деца, салон Nouhau организира работилница, в която заедно ще се учат да правят прически.

Запазете си тази дата – 18 февруари, събота, мястото е София Евент Център, Парадайз Център. Събитието е безплатно, но е препоръчително да направите регистрация: www.parentacademy.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,038 преглеждания

Comments are closed.