„Академия за родители“ и Бочко с безплатни събития през ноември

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Bochko_mini_parents_600_400_All

Родителството е призвание и приляга някак по естествен начин на всеки, когато му дойде времето, но то е и занимание сложно и отговорно, и в търсенето на хиляди верни отговори, родителите често се губят в лабиринта от съвети, препоръки и напътствия. Но, то е и дисциплина, която не се учи в нито един университет по света, защото е заложено по рождение в съзнанието ни, и по-важно – в сърцата ни. Затова често, когато станем родители, се доверяваме повече на това, което сърцето ни нашепва и на интуицията си. Едва, когато станем родители разбираме истинския смисъл на живота, проглеждаме за него отново и го приемаме по съвсем различен, нов начин, научаваме различни и вълнуващи неща първо за себе си, а след това и за другите важни хора около нас, но най-вече правим своите глобални открития чрез и за малкия човек, който поемаме с обич и грижа в ръцете си, за да го изправим на крехките му крачета, да го научим да тича, и по-важно, да обича.

За родителите няма почивен ден и ваканции, а уроците по родителство са 24/7, без междучасие и часовете често се слети, за да научим колкото се може повече за възможно най-кратко време. Но като всички други уроци и то, родителството, се нуждае от учители, от напътствия, от съвети и споделяне на опит.

Именно заради това най-голямото безплатно събитие за настоящи и бъдещи родители „Академия за родители“ и Бочко решиха да зарадват още повече родители и да направят втори тур от събития на три нови места в страната през месец ноември.

Мини Академията ще гостува:

в Плевен на 10.11. 2018 г. от 9:30 в Панорама МОЛ

в Благоевград на 17.11. 2018 г. от 9:30 в Ларго МОЛ

в Пловдив на 24.11. 2018 г. от 9:30 в МОЛ Марково Тепе

„Академия за родители“ и Бочко посвещават усилията си на идеята съботните дни да се превърнат в незабравими и изпълнени със смисъл дни, посветени на семейството и родителството. По време на всяко от тези събития родителите ще имат възможност да се срещнат със специалисти по ранно детско развитие, по първа помощ за бебета и деца, с психолози и семейни консултанти и да споделят своя личен опит с други родители.

Присъстващите родители и специалисти ще имат възможността да разговарят по всякакви теми, свързани с раждането и посрещането на бебето у дома, за ранното детско развитие, за отношенията в семейството, след като в него дойдат децата и за всичко друго, което ги вълнува.

Мини Академия за родители на колела и Бочко ви очакват!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,186 преглеждания

Comments are closed.