“Академия за родители” – очаквайте най-големия семеен форум скоро

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
photo_cover_parent_academy_2016 (1)

Скъпи родители, търпението ви на път ли е да ви изневери и очаквате ли вече новото издание на “Академия за родители”?

Ние от Първите седем  – да!

Но, още мъничко остана, Академията  наближава и се надяваме да сме заедно в дните, в които организаторите ще ни срещнат с близо 30 лектори, специалисти в различни области, свързани с отглеждането и възпитанието на децата.

В предстоящото издание на „Академия за родители“ ще има и над 15 различни работилнички за децата, много консултативни кътове, а участие са заявили над 60 водещи организации.

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ също ще ви очакват на своя пъстър щанд, на който децата ще имат възможността да направят собственоръчно красиви мартенички за мама и тате, а фотографката Мирослава Дерменджива ще е на ваше разположение, ако  решите, че е време сред купищата любителски снимки на вашето дете да се появи поне една професионално изпълнена.

Концепцията на Академията тази година е по-различна от предишните и вече има заявени близо 1000 регистрации от нетърпеливи родители, което е заявка за най-мащабния семеен форум провеждан досега.

Ако и вие сте сред нетърпеливите и любознателни родители, можете да направите своята резервация: http://parentacademy.bg/registration/

Родителите са най-важните учители на децата си и ние знаем, че всеки от нас полага огромни усилия да бъде най-добрия такъв. Знаем и колко е трудно понякога – да обичаме безрезервно, да слушаме и разбираме, да се интересуваме от приказки, да готвим здравословно, да знаем как да обезопасим къщата и винаги да поставяме себе си на последно място.

И не само – вярваме, че за да бъдеш добър в родителството, е необходимо непрестанно да трупаш нови знания, да се развиваш и да черпиш от опита на другите. Затова целта на “Академия за родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са му необходими за да отгледа по-лесно децата си. Или да обогати натрупаните вече такива – никога не е късно да научиш нещо ново.

Всяко семейство има право да получи качествена и обективна информация по темите, които са най-важни за детското развите – здраве, възпитание и образование. Ще имате възможност да научите повече за адаптацията на детето в детската градина, как да се справяме с детските кризи, как се променят отношенията между родителите след появата на дете, как да комуникираме с децата и да поставяме правила и по още много теми, от утвърдени специалисти, да се запознаете с над 60 организации, както и да получите консултация или индивидуален съвет.

Нашите партньори и приятели са подготвили работилници за всички малки и пораснали деца – можете да играете заедно, да пробвате различни развиващи дейности и да превърнете уикенда в едно чудесно семейно преживяване.

Събитието, лекциите и работилничките са напълно безплатни, необходима е само регистрация.

Цялата програма можете да видите тук.

Организаторите на „Академия за родители“ са приготвили много интересни занимания и ви очакват с много усмивки и добро настроение  на 27-28 февруари, от 10:00 часа в Bulgaria Mall.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,684 преглеждания

Comments are closed.