Voice Academy – в центъра на събитията

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

voice-academy

В международния ден на Музиката – 1-ви Октомври, Вокална школа Voice Academy отпразнува своя втори рожден ден, като откри официално новата си сграда в центъра на София. Новата локация на школата е по-удобна за всички ученици от целия град – леснодостъпна, с различни варианти за транспорт  и в непосредствена близост до централната спирка на метрото.

Новата сграда на Voice Academy разполага с повече специализирани кабинети – в школата вече има три вокални кабинета оборудвани с  компютри, микрофони и озвучителна техника, както и синтезатори и електрически пиана; демо студио; два кабинета за пиано и солфеж с акустични пиана и отделен кабинет за китара. Новост са и двете отделни малки зали с огледала със самостоятелна съблекалня – подходящи за провеждане на часовете по Ансамбли, Актьорско майсторство и Танци за малки групи. И разбира се, във Voice Academy винаги има Детска стая – за игри и рисуване за най-малките, за почивка след урок или само за забавление.

Една напълно нова идея за реализиране на таланти въдхнови стълбищното пространство на новата сграда на Voice Academy –галерия „стълбище”/ стълбище „галерия”.  Алтернативната „галерия” се обособи като свободно пространство  за млади автори – една възможност за начинаещи творци и креативни ентусиасти да излагат идеите си безлплатно. галерия „стълбище”/ стълбище „галерия” се откри с  експозиция на евелина спасова, която е учила изобразително изкуство в художествена гимназияи актьорско майсторство в нбу, но рисува от 3-4 години.

Заповядайте във Voice Academy на новия адрес –  ул. Цар Самуил 62 🙂

voice-academy-1


FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Полезно

1,096 преглеждания

Comments are closed.