Родителят Близнаци

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Родителите от тази зодия подхождат с лекота към живота и имат уникалната способност да стимулират въображението на децата си.
През първата половина на 2012 г. семейният живот на Близнаците ще се обърне с главата надолу, но през последната четвърт предстоят забавни моменти с децата.

Предсказания за 2012

Изглежда  животът в дома ви ще ври и кипи от януари до юли, тъй като динамичния Марс преминава през вашия 4-ти дом. Независимо дали си търсите нова къща, правите някакви ремонти или следвате странен работен график, това ще бъде период с главата надолу за вас и децата ви. Ще избухват незначителни спорове, но те ще се потушават така бързо, както са и започнали. Нищо не води до такива проблеми до каквито едно хаотично домакинство.

Ако се опитвате да имате бебе, изчакайте до 6 октовмри, когато ограничаващият Сатурн преминава от вашия 5-ти дом на плодовитостта в 6-тия, който отговаря за дневните ви задължения. Тогава ще е много по-лесно да заченете дали заради това, че ще сте по-отпочинали или заради ефективно медицинско лечение.

Последните три месеца от годината са подходящи да осиновите дете, ако имате желание да преминете през цялата бюрокрация, която е необходима за това. Не се разстройвайте, ако сте принудени да попълвате наново документация с тази цел през ноември, когато Меркурий, вашата управляваща планета, ще е ретрограден. Накрая усилията ви ще бъдат възнаградени. Ако не планирате осиновяване, погрижете се празничният декември да бъде особено хубав за децата ви.
Ако споделяте попечителство над децата, бъдете щедри и им позволете да прекарат време с другия си родител. Това е най-добрият подарък, който можете да им направите. Освен това, може да отбележите за втори път празниците, когато децата се върнат. Използвайте времето, докато сте сами, за да се поглезите. Всеки родител се нуждае от малко почивка и релаксация, не се чувствайте виновни, че ще се поглезите.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

866 преглеждания

Comments are closed.