9 факта за децата, родени през април

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

april 1

Април е типичен пролетен месец, любим на повечето от нас, заради събуждането на природата и прекрасната палитра от цветове. Сигурно заради това, през април се раждат най-креативните, любопитни и вдъхновени деца.

Следващите девет белези са най-характерни за всички, родени през пролетния април.

1. Родените през април деца да любопитни, те искат да знаят всичко, непрекъснато си пъхат носа навсякъде и не се отказват докато не получат информацията, която търсят. Родените през април не се страхуват да изказват мнение, да демонстрират компетенции и любопитство, а това им помага да развиват качествата си и уменията си, по този начин те трупат знания, а това ги прави по-умни и по-успешни.

 2. Родените през април са зодия Овен или Телец. Първите са енергични, неспокойни и много амбициозни. Те с увереност пристъпят към най-невероятните цели и обикновено ги постигат с лекота. Вторите са упорити Телци – самостоятелни и решителни.

3. Камъкът на родените през април е диамант. Древните са го смятали за камък на духовното зрение, неговата енергия прояснява ума, увеличава концентрацията, подобрява паметта и елиминира нерешителността.

4. Децата родени през април са надарени с остър ум, не се страхуват от предизвикателства и работа. Ето защо, когато пораснат те са способни да се справят с длъжности като анализатори и мениджъри.

5. Цветето на родените през април е семплата лайка, която въпреки скромния си вид, притежава естествен магнетизъм, какъвто притежава всяко априлско дете. Те са очарователни и да се разделите с тях е изключително трудно.

6. Децата, родени през април имат разнообразни интереси и много хобита, които им помагат да се ориентират правилно и да намерят най-подходящата за себе си работа. Те са успешни хора и умеят да печелят пари, макар те да не са основната им цел.

7. Родените през април най-често боледуват от респираторни инфекции на горните дихателни пътища и понякога имат проблеми с храносмилането.

8. Априлските деца са много изобретателни. Те не познават отегчението и винаги намират с какво да са заети и с какво да се забавляват.

9. През април са родени огромен брой изключителни личности: Чарли Чаплин; Шекспир; Гогол; Монсерат Кабайе; Мишел Пфайфър; Ела Фицджералд.

Източник

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6,073 преглеждания

Comments are closed.