8 свежи аутфита за бъдещи майки в летните жеги

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

За всяка жена, която държи да запази елегантната си визия дори в най-горещите летни дни, изборът на интересен, стилен и най-вече удобен тоалет всеки ден, е истинско предизвикателство.

За бъдещите майки това предизвикателство е няколко пъти по-трудно. Дрехите в повечето случаи сякаш са се наговорили да са умалели, макар вчера да са били съвсем по мярка, обувките като че ли са на съседката, а педикюрът съвсем не е на една ръка разстояние. И макар бременността да е напълно естествено състояние за всяка жена, в такива моменти, на повечето жени им се иска да си останат у дома, да се скрият в най-огромната тениска на половинката, да шляпат боси по плочките и да не искат дори да се погледнат в огледалото.

Но масовият случай изисква активност, често до последния ден от бременността, затова е добре депресийките да бъдат заключени в килера, а часовниците да бъдат сверени с новите модни тенденции и свежи идеи.

Независимо от качените през бременността килограми и промените в тялото, с малко фантазия и артистичност всяка бъдеща мама може да се плъзне по гребена на модната вълна, защото истински го заслужава.

И така – лятото вече съвсем не е на ужким, а цветовете са пастелни и меки, кройките свободни, дължините от средата на прасеца се качват смело над коляното.

За свободното време бермудите и късите дънкови панталонки са сред традиционно най-предпочитаните в съчетание с меко обгръщащи тялото памучни тишърти и широки ризи.

Аксесоарите са цветни и едри, очилата задължителни и обикновено в компанията на шапки, които скриват нежната кожа на лицето и шията от слънчевите лъчи.

Обувките тип пантофка се редуват с гръцки и римски сандали, всички удобно ниски, но задължително според нуждите на натежалите от бременността нежни и крехки дамски стъпала.

 

Снимки: от посочените източници в интернет

 

adorable-little-things.polyvore.com

 

adorable-little-things.polyvore.com

 

amanda-s-paul.polyvore.com

 

cute-maternity-outfit

 

birdsnest.com.au

 

birdsnest.com.au

 

butterfly771.polyvore.com

 

butterfly771.polyvore.com

 

cute-maternity-outfit

 

cute-maternity-outfit.com

 

sheinside.com

 

tbombay.polyvore.com

 

target.com

 

target.com

 

 

tbombay.polyvore.com

 

tbombay.polyvore.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,665 преглеждания

Comments are closed.