Вечер на добродетелите 2019г.: Дневници на щастието

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

vecher-na-dobrodeteliteЮбилейното издание на Вечер на добродетелите 2019 г. е посветено на каузата за пълноценно развитие и щастливо детство на деца от 0 до 7 години. Идеята е през 2020 година с подкрепата на всички гости и партньори на събитието, да бъдат подкрепени поне 800 деца в ранна възраст и техните семейства – не само децата в риск от раздяла от родното семейство и децата в приемни и осиновителни семейства, но и децата, чиито потенциал и развитие са блокирани от невидими рискове на нашето време като родителското отчуждение, бедността и социалната изолация. Целта е повече деца в ранна възраст да получат силен тласък в развитието си със сигурността на семейство, но и с интензивна стимулация, благодарение на която те да учат активно за света около тях и да разкрият своя потенциал. Защото, известно е на всички, че това е ключова инвестиция за успеха на децата в нашето общество, в образованието и трудовата им реализация в последствие.

До  най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ – Вечер на добродетелите 2019 остават броени дни.

То ще се проведе на 7 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center от 19:30. Патрон на десетото юбилейно издание е вицепрезидентът на Република България г-жа Илияна Йотова, а с набраните от Вечерта средства, ще бъдат подкрепени поне 800 деца в риск в ранна възраст и техните семейства.

Генерален партньор на събитието е Special Events Group. Благодарение на своята техническа експертиза и безграничното си въображение, екипът на SEG прави възможна магията на Вечер на добродетелите. Перфекционизмът и иноваторството, с което работят, успява да убеди всеки, докоснал се до тях, че няма невъзможни неща, още повече когато те са посветени на споделени каузи и ценности.

За осма годината Генерален спонсор на събитието е „Дънди Прешъс Металс“ ЕАД. Историята на партньорството с фондация „За Нашите Деца започва през 2007. От тогава компанията прави възможно сбъдването на много мечти на фондацията, сред които построяването на Детска къща и пилотирането на приемната грижа в България. Благодарение на подкрепата на традиционния Генерален спонсор на Вечер на добродетелите и с набраните от всички издания на събитието средства, са подкрепени стотици деца в риск.

Домакин на събитието тази година за пети път е Sofia Event Center. Залата, в която ще бъдат посрещнати 400 бизнес лидери и общественици, е уникална по рода си и е проектирана в продължение на година от водещи специалисти в сферата на организирането и техническото изпълнение на събития. На 7 октомври от 19:30 SEC ще отвори своите врати, за да даде възможност на стотици гости, да се потопят в каузите на фондация „За Нашите Деца“ и да се насладят на вълнуващата програма на събитието.

Тази година събитието се радва на подкрепата и на три сребърни спонсора – Мото Пфое, „Софийска вода“ АД и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София.

Мото Пфое е компания с дългогодишни традиции в корпоративната социална отговорност и е доказала, че се застъпва за каузите на фондация „За Нашите Деца“ и стремежа да бъдат подкрепени по най-добрият начин деца в нужда и техните семейства.

„Софийска вода“ АД подкрепя каузите на фондацията от 2011 г, като се включва в различни събития, едно от които е именно Вечерта на добродетелите.

Сребърен спонсор на Вечер на добродетелите 2019 са и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София. Компанията застава зад събитието за първа година и вече се припознава в каузата, защото чувството, че  са участвали в сбъдването на една мечта и предизвикването на детски усмивки им носи удовлетворение и пълнота.

Бъдете гост на юбилейната Вечер на добродетелите 2019, това може да промени личната съдба на стотици деца и семейства.

***
Юбилейното издание на Вечер на добродетелите се организира и с подкрепата на партньори, които даряват безвъзмездно своя труд, услуги или продукти. Сред тях са рекламна агенция The Smarts, Ред Девил Кетъринг, J point group, Кока Кола, Пролет 57 ЕООД, Гаврош Гурме, Гимел, Авенди, Спиди, Арлет и Фойрих.

***
Повече информация за събитието и как да закупите куверт, можете да откриете тук.

Вечер на добродетелите в подкрепа на пълноценното развитие в семейство на най-малките деца

Уникална програма и много изненади ще зарадват гостите на Вечерта на добродетелите

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

985 преглеждания

Comments are closed.