“Тази Коледа чудесата правите Вие” – кампания на фондация “За Нашите Деца”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

tazi-koleda-chudesata-pravite-vie-500

За седма поредна година фондация “За Нашите Деца” даде старт на благотворителната кампания Тази Коледа чудесата правите Вие. Новото издание цели да ангажира и вдъхнови служители на големи и малки компании да организират сами забавни фондонабирателни инициативи в офисите си, средствата от които да дарят за каузата на „За Нашите Деца“.

На сайта на кампанията, организаторите предлагат 12 интересни идеи за коледна забава, чрез които служителите на социално отговорни компании могат да опознаят колегите си, да усетят коледния дух, да се забавляват и в същото време да помогнат за това повече деца в риск да усетят истинския дух на Коледа.

Mислили ли сте си  колко весело би било да си припомните някое отдавна забравено хоро, и то в офиса? Или пък да си спретнете една импровизирана Зимна олимпиада, пак измежду бюрата, секциите и компютрите. Можете да премерите сили с колегите на канадска борба със зимни ръкавици, да покажете бързоходските си умения в надбягване с коледни чорапи или пък да си измислите надпревара по ваш вкус. Всичко това, докато дарявате!

Като говорим за вкус – какво по-хубаво от разкошна трапеза за Коледа? Съблазнете сетивата си и превърнете обикновената почивка за обяд в истинско преживяване с аромат на ябълки, дъх на канела, топъл шоколад, баница с късмети и много други кулинарни изкушения, приготвени лично от вас и вашите колеги.

За тези, които обичат да изявяват талантите си (или просто да се изявяват) – покажете своя артистичен талант на празнично караоке или следобед на талантите. Коледното настроение, обвързано с кауза, със сигурност би накарало много хора да донесат китарата си в офиса, да покажат ръчно изработена кутия, авторска картина, кадри от изумителни спортни умения или друго свое причудливо хоби.

За още идеи посетете сайта на кампанията ТУК и разгледайте пълния списък с предизвикателства, които доказват, че да правиш добро е лесно и може да бъде много забавно. Там ще откриете всяка инициатива, придружена от пакет с необходимите за организирането й материали.

Споделената емоция и желанието да помогнем от сърце са в основата на успеха на „Тази Коледа чудесата правите Вие!“.

Над 120 социално отговорни компании се включиха в досегашните издания на кампанията. Миналата година набраните близо 60 000 лв. бяха инвестирани в услугите, предоставящи щастливо детство в сигурна семейна среда за най-уязвимите деца.

Помогнете на повече деца да изживеят магията, наречена семейство! Включете се на 0887070279 или charity@detebg.org, защото Тази Коледа чудесата правите Виe!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,808 преглеждания

Comments are closed.