Семейството, млечните мустаци и зелената детелина – фотоконкурс

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Сигурно вече се чудите каква е връзката между тези неща?

Сега ще разберете, а може и да спечелите!

Това е една игра на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и ЛАКТИМА БАЛКАН, която ще ви вдъхнови за участие с идеята за пълноценното хранене, грижа към здравето на цялото семейство и удоволствието да направите още повече забавни семейни снимки само с едно щракване с вашия смартфон или фотоапарат.

Как? Споделете с нас свежи снимки с „млечни мустаци“ или в компанията на продуктите от био серията на „Лактима Балкан“, а ние ще наградим 7 участника, събрали най-много харесвания във Фейсбук страницата ни със семеен комплект чаши, брандирани със знака на късмета – зелената детелина! Играта е за всички, които обожават млечните продукти на ЛАКТИМА БАЛКАН, като участието не е обвързано с покупка

А защо зелена детелина? Тя е запазен знак на био серията на ЛАКТИМА БАЛКАН, които притежават качеството, което вие и вашите деца заслужавате ежедневно. Тайната на 100% био млечните продукти на уникалния и балансиран вкус на киселото мляко, прясното мляко и айряна от тази серия се крие в природно чистите съставки и във вниманието, с което те са създадени.

 Лактима фотоконкурс

И така, играта!

Начало: 4 април 2017 г.

Условия: Изпратете ни снимка на вас и вашите деца с „млечни мустаци“ или в компанията на продуктите от био серията на „Лактима Балкан“, а защо не и комбинация от двете. Композициите и арт-решенията оставяме на вашата фантазия и изобретателност. Вашите снимки ще бъдат оценявани чрез броя на харесванията, които ще съберат във Фейсбук, където всеки харесал страницата ни ще може да гласува свободно.

За да имат еднакъв старт всички участници, всички снимки, които получим ще бъдат публикувани в един общ албум едновременно.

Моля, изпращайте вашите снимки от 04 до 25 април 2017 на и-мейл office@purvite7.bg или като лично съобщение във Фейсбук. С вашите снимки ще бъде създаден албум във Фейсбук страницата на Първите седем, където всеки ще може да гласува за любимата си снимка.

На 28 април ще обявим 7-те участника, събрали най-много харесвания, които ще спечелят по един комплект от 4 семейни чаши на ЛАКТИМА БАЛКАН.

Очакваме неповторимите ви фотографии, изпълнени с много настроение и цвят и ви пожелаване здраве и късмет!

Запознайте се с правилата за участие ТУК.

Лактима, фотоконкурс Лактима, фотоконкурс

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,889 преглеждания

Comments are closed.