Рецепти за щастие, събрани в книга

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
Apostrof_Recepti-za-shtastie-ot-Lidia-Kovacheva-i-d-r-Emilova_cover-first

В началото на лятото издателство „Апостроф“ публикува книгата „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ от режисьора Стилиян Иванов. Книгата е продукт на желанието на автора да разкрие тайната на щастливия и здравословен живот и да сподели с читателите знанията си за лечебната сила на храната.

Стилиян Иванов е автор и режисьор на повече от 40 документални филма, някои от които се излъчват в цял свят. Успехът на първата му книга „BG ТАЙНАТА. От Орфей до Ванга“ го убеждава, че трябва да продължи мисията си да събира знанието, опита и съветите на забележителни българи в полза на хората.

Настоящият том е съвременен пътеводител към щастливия, здравословен и хармоничен живот. „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ е издание за хората, които искат да намерят лек не само за тялото, а и за душата си. Хиляди са съветите на световни учители по здравословен живот през вековете, които учат да се храним природосъобразно, за да черпим от силата и енергията на природата. Тази книга ни дава нещо повече, а именно знания за здравословното хранене, за лечебното гладуване и за това как храната може да повлияе на физическото и духовното здраве на човека.

„Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ ни запознава в детайли с лечебния ефект от гладуването по системата на Лидия Ковачева. Техниката и ефикасността на този метод са изключително популярни и признати в цял свят, но само петдесет лекари на планетата притежават официални права за прилагането му. Един от тези международно признати специалисти е българката Людмила Емилова.

Книгата позволява на читателите да опознаят системата на Лидия Ковачева чрез думите и практиката на нейната най-изявена ученичка – д-р Емилова, която избира да прилага системата на плодолечението като най-олекотена форма на лечебно гладуване. На страниците на изданието варненската лечителка споделя своя 20-годишен опит и натрупаните знания, подкрепяйки ги с академични и научни факти.

От книгата научаваме за Центъра за здравословен живот на д-р Емилова, работещ в абсолютна симбиоза между научната и природната медицина. Място, където академичните знания и отколешните традиции говорят общ език, а методът на Лидия Ковачева е приложен върху повече от 45 000 пациенти. Книгата ни запознава с историите на някои от тези хора, намерили сили да се излекуват, да подобрят живота си или да се преоткрият и да изградят един абсолютно нов начин на живот за себе си и своите близки.

Авторът ни дава възможност да научим за ефекта на лечебния метод и от любопитните истории на известни българи, доверили се на системата на Лидия Ковачева. Нешка Робева, Глория, Тони Димитрова, Славка Калчева, Къци Вапцаров, Мая Нешкова, Юри Ангелов, Марта Вачкова са само част от героите на тази книга. Самата д-р Емилова споделя на страниците на книгата своите лични съвети и рецепти за здраве, щастие и по-добър и хармоничен живот.
„Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ е безценна и кратка енциклопедия, която ни помага да намерим пътя към хармонията, баланса и радостта от живота.

Първата стъпка към нашата промяна е храната. Пристъпете напред!

Премиерата на книгата „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ ще се състои на 7 юли 2016 г. от 19,00 часа в лоби бар и тераса „Сакура“, хотел „Маринела“. Със специалното участие на д-р Людмила Емилова.

 

За автора

 

Стилиян Иванов е български режисьор, сценарист и автор на първата кино-книга, наложила се за отрицателно време като бестселър. Дипломира се със златен медал от Националната природо-математическа гимназия в София. През 1994 г. завършва режисура в НАТФИЗ в класа на проф. Хачо Бояджиев.

 

Stiliyan-Ivanov_pic

Стилиян Иванов е автор и режисьор на повече от 40 документални филма, 200 видеоклипа и 1000 телевизионни предавания.

Популярни негови филми са „Насаме с Лили“ – филм за Лили Иванова, разпространяващият се в цял свят филм „Траките“, филмът „Лидия Ковачева между мита и науката“, както и документалните филми за Емил Димитров, Лили Димкова, Надка Караджова, Валя Балканска, Хачо Бояджиев, преподобна Стойна, Ванга, Вера Кочовска, Петър Димков, Теодоси Спасов и много други.

Особено място в творчеството му заема филмът за Болшой театър.

 

Тайните на хармоничния и здравословен живот вече са разкрити

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,385 преглеждания

Comments are closed.