Разберете каква свекърва имате според зодията й

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
Jennifer Lopez


От векове наред, та до ден днешен образът на злата свекърва остава непроменен. За съществуващите множество проблеми между двете жени в къщата, свидетелстват хиляди църковни и фермерски книги от XVIII век, изследвани от германския философ професор Екхарт Фоланд.

Важно е да отбележим обаче, че днешните свекърви са в пъти по-сдържани, отколкото преди години. Дали обаче майката на вашия любим е “златната маминка”, която ще се грижи за вас като за собствена дъщеря, ще подхожда внимателно и деликатно, докато станете добри приятелки, или ще изпълва с точност всички негативни и неприятни клишета, които знаем за тях, може да разберете и от нейната зодия.

Овен

Свекървата, родена под знака на Овен, е грижовна и любяща майка. Както във всяка друга сфера и тук зодия Овен се стреми към най-доброто, в случая за сина. Затова свекървата Овен понякога може да е по-директна или критична, да дава повече съвети, но без да таи лоши чувства към снаха си.

Телец

Свекървата, родена под знака на Телец, е търпелива и внимателна. Тя държи на хармонията и разбирателството в семейството, затова често се опитва да разреши различни спорове и несъзнателно може да се намеси между семеен конфликт. Често ще я видите в кухнята, където ще приготвя нещо вкусно.

Близнаци

Свекървата Близнаци е сериозна и отговорна. Общителна е и много обича да говори, затова нищо чудно да ви разпита в подробности за всички около вас и връзката ви със сина й. Понякога обича да дава оценки.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3 4

33,089 преглеждания

Comments are closed.