Посрещнете зимата със ЗдравеЙ!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Herbitussin PR 1Когато топлите дни започнат да се изпаряват неусетно заедно с димящата пара от ароматния Ви чай, а горделивите дървета загубят своята есенна одежда и скромно сведат клони, значи зимата е тръгнала на път!

Тя ще дойде, изпълнена с енергия и докато още спите, ще „нарисува“ прозорците Ви, ще „щипне“ децата по бузките, подканяйки ги за игри и накрая ще почука на вратата Ви!

Бъдете добри домакини и я посрещнете със ЗдравеЙ!

Отворете широко вратите на дома си и я поканете с усмивка, защото зимата винаги пристига с много подаръци!

Най-нетърпеливите ще имат възможността да  участват за зимни награди още от сега с Herbitussin – натурални продукти, приготвени по традиционни рецепти с подбрани билки, етерични масла и пчелен мед.

Herbitussin PR 2

Вдъхновени от естествената сила на природата, продуктите Herbitussin ще Ви помогнат да посрещнете зимата със здраве и с възможност за награди – 3 релаксиращи билкови уикенда за двама в сърцето на планината и 80 швейцарски ножчета Victorinox.

Включете се в промо играта, като закупите два продукта Herbitussin в периода 5.10. – 29.11.2015 г. на минимална обща стойност 5,50 лв. Регистрирайте кода от касовата бележка на www.promo.herbitussin.bg и участвайте за наградите на Herbitussin!

Чувате ли? Вече тропа на вратата!

Посрещнете зимата със Здравей!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,714 преглеждания

Comments are closed.