Открит урок по класическа сугестопедия в Младежки център Пловдив

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

sugestopediq

На 25 март (неделя), от 11:00 часа, Център по класическа сугестопедия Вихровения и Младежки център Пловдив канят на открит урок за втори път жителите и гостите на Пловдив, които ще имат възможността да се докоснат до уникалния метод за обучение и да разговарят лично с квалифицирани преподаватели- сугестопедагози. В продължение на изключително успешно реализирания първи сугестопедичен курс по английски език на Вихровения в партньорство с Младежки център Пловдив, екипите на двата центъра продължават с активностите в града под тепетата с деня на отворените врати.

Център по класическа сугестопедия Вихровения работи целенасочено в посока развиване и осъвременяване на образователните практики чрез прилагане на класическата сугестопедия точно така, както проф. д-р. Лозанов ни я е завещал. Център Вихровения е неразривно свързан с Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“ – единствената организация, която е упълномощена да обучава и сертифицира сугестостопедагози и която е приютила всички оригинални трудове и изследвания, свързани с тази наука. Сътрудничи си с множество културни институции, които осъзнават колко е важно още по-голямото популяризиране на сугестопедията. Водят се курсове и на множество от големите компании в България, за които езиковата подготовка на служителите им е от ключово значение.

Сугестопедията е един от най-приятните, лесни и вълнуващи методи за усвояване на учебен материал и за използване на потенциала на съзнанието и подсъзнанието. Усвоените знания са трайни, а прилагането им впоследствие се случва естествено. Това прави сугестопедията най-подходящият метод за изучаване на езици, където освен научаването на значително повече думи и усвояването на граматиката, се постига лекота в естественото им прилагане. Така всъщност ние проговаряме езика свободно. Преподаването по този метод изисква специална квалификация на преподавателите, а не на последно място също и подбрана среда, в която да протича учебния процес. Усещането, че сте сред близки хора в приятна обстановка, увеличава многократно възприятията и резултатите, когато до вас имате високо подготвен сугестопедагог, който знае как да ви преведе по пътя на знанието. Именно затова Вихровения избра за свой партньор в Пловдив Младежки център, тъй като той съчетава уюта на домашната среда, напълно оборудваната материална база в най-зеления район на града и професионално подготвения екип.

Всички, присъединили се към открития урок на Вихровения на 25 март, ще получат подаръци и отстъпки за сугестопедичен курс от предстоящата програма, която ще бъде представена.

Можете да се запишете ТУК или на телефон: 0879 811 644

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,417 преглеждания

Comments are closed.