Монтесори Къща в Карин дом обявява полудневен прием на деца от 2 до 5 години

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

karin-dom1

Монтесори Къща в Карин дом обявява полудневен прием за деца на възраст от 2 до 5г. Разположена в сърцето на Морската Градина, Монтесори Къщата на Карин дом предоставя възможност на децата да играят на чист въздух сред природата, да се запознаят с разнообразие от цветя, растения и билки. Заниманията на децата се провеждат в отлично организирана Монтесори среда и оригинални учебни материали.

Групата включва до 15 деца на възраст от 2 до 5г. в адаптирана за тях Монтесори среда, която осигурява свободата на всяко дете да развива своя потенциал. Карин дом е възприел модел за работа Монтесори от 2001 година. С децата работят по метода Монтесори педагози и помощник-възпитатели, към екипа има и медицинска сестра. Децата усвояват необходими за живота практически умения, обогатяват своя речников запас, творят, активно изследват света с помощта на сетивата и развиват своите математически представи. В Монтесори Къщата, децата се запознават и с българските традиции и обичаи, провеждат кулинарни, музикални и арт занимания с природни материали, бои и др.

Монтесори Къща разполага с просторна зала за занимания, три зони за игра на открито (две детски площадки и пясъчник), вътрешен салон за студените дни, спално помещение. Екипът на Монтесори Къща в Карин дом провежда разходки с децата в Морската градина, посещения на куклен театър, както и на забележителности във Варна.

За повече информация се свържете се с  Росица Димова  на тел: 0879 214 765

и със Светла Тодорова – на тел: 0879 835 043.

Срок за подаване на документи – 28 февруари 2018г.

Задължително условие за прием e детето да има всички имунизации.

Карин дом сe намира в Морската градина на Варна, близо до търговски център ПаркМарт. В края на Алеята на спортната слава. Градски транспорт до Карин дом: автобуси с номера 8, 9, 14, 118, 118 А, 148.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,084 преглеждания

Comments are closed.