Остават броени дни до старта на Бебе зона в Бургас

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bebe-zona-vutreshna

По-малко от седмица остава до старта на най-голямото за югоизточна България специализирано търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца „Бебе Зона“.  На 22 и 23 юни в Експозиционен център „Флора“ бургаските семейства и гостите на града ще могат да се запознаят, тестват и закупят на място стоки и услуги директно от над 35 водещите производители и вносители в България. Специално внимание тази година е отделено на хендмейд творците и образователни центрове и школи, развиващи физическото и умствено развитие на децата.

И през второто си издание „Бебе Зона“ запазва традицията да е изложение с кауза. Основна част от него отново ще бъде кампанията „От мама за мама“, която се осъществява с подкрепата на Община Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение със стоки от първа необходимост.

Условията за даренията може да намерите ТУК.

Миналата година кампанията помогна на 30 семейства в затруднение, а в нея взеха участие майки от цялата страна.

Част от изложението „Бебе Зона“ ще бъде и училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“. Лекционната програма на училището ще продължи и през двата дни на изложението и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането, отглеждането на бебето, както и за физическото и психическото здраве на майката. Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки и психолози. По време на двудневния курс ще бъдат разиграни и над 20 томболи с подаръци, осигурени от изложителите. С пълната програма може да се запознаете ТУК.

Много игри с награди очакват посетителите и на самите щандове на изложителите, където освен да печелят ще могат да пазаруват с отстъпки. Две големи награди ще бъдат разиграни и в края на двата дни на изложението.

Ваучери за покупка на стойност 400 и 500 лв. осигурени от местна и национална търговски вериги. Единственото условие за участие в големите томболи, е да попълните формуляр на място и да присъствате по време на тегленето.

Търговското изложение „Бебе Зона“ е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 19:00 часа на 22-и юни и от 10:00 до 16:00 часа на 23-и юни.

Основен медиен партньор на изложение „Бебе Зона“ е Списание „Кенгуру“.

Подробна информация за изложение „Бебе Зона“ може да намерите ТУК и ТУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

933 преглеждания

Comments are closed.