Ориз с ябълково-тиквено пюре (4 – 6 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти

1 тиква (кръгла или продълговата)

1-2 чаши готов кафяв ориз

½ чаша ябълково пюре

Срежете тиквата на две половини, изчистете от семките и поставете с лицето надолу в дълбок тиган или тава. Покрийте с 25 см. вода. Печете на 200 С за 40 мин., докато кората се набръчка, „месото” омекне напълно и кората започне сама да се свлича. Направете месото на пюре по ваш избор, добавете ориза, ябълковото пюре и разбъркайте добре. Добавете вода за по-гладка консистенция, ако е необходимо.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

695 преглеждания

Comments are closed.