Най-хубавите подаръци според Първите седем

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Дойде този момент от годината, в който оборотите вече са се покачили. До седмица вече ще са излетели в космически измерения, а паралелно с тях и нашето чувство на тревога, търсене, напрежение и желание дано по-скоро  вече всичко да свърши – да изхарчим парите (то е ясно, че пак ще се накупят глупости) и просто да се приключва с Коледата, такава каквато се получава през последните години.

Е, не! Има прекалено смислени продукти, за които можем да похарчим парите си и да сме доволни докато го правим  – и дълго след това.

Понеже детските играчки са нашата малка страст, решихме да ви помогнем и да ви покажем нашите най-любими продукти на пазара, които да споменете в писмото до Дядо Коледа. Целта ни беше да съберем продукти, които са направени с мисъл, с любов, с ръце и уважение към децата и природата. Да са направени от безвредни материали и по възможност – взети от природата. Да насърчават креативната изява на децата и да възпитават естета в тях. Защото да подариш, означава да отправиш послание и да дадеш път.

Вижте кои са играчките, с които ние от Първите седем, бихме искали да растат децата и с удоволствие бихме получили, защото изглежда дълбоко в нас децата никога не са пораснали. 


Играчкa Котка с три котенца

Мама Котка си има цели три палави котенца. Тези играчки ще осигурят часове за забавление на малкия човек. Играчките са изработени от иглолистно дърво. Могат да стоят, което ги прави перфектни за декорация. В естествен вид са, за да ги оцветите, ако желаете. Най-добре с акрилни бои.

Размери: 
Мама котка:  12 х 8 х 2 см 
Протягащо се коте 1: 5 х 6 х 1,4 см
Седящо коте: 6 х 7 х 1,4 см
Стоящо коте: 6,5 х 7 х 1,4 см

Размерите и дървото при всяка играчка може да са леко различни, тъй като всяка е уникално ръчно изработена.

От Angeppetto.


Направи си дизайнерски сапун от Сийдлинг

В топлото време няма нищо по-хубаво от разхладителен душ. Допълнете удоволствието като си направите Ваш дизайнерски сапун. 

Комплектът съдържа: цветни блокчета глицерин, безцветни блокчета глицерин, мерителна чашка, форми за сапун, брокат, дървени пръчки, ръкавици и инструкции

Препоръчва се за възраст 6 + години

Висококачествени еко играчки на принципа „Направи си сам“. Продуктите на Сийдлинг дават възможност на децата да проучват, да откриват и да създадват. Сийдлинг използва рециклирани и рециклируеми материали в дизайна на своите продукти, така че тяхната уникална опаковка е приятелски настроена към околната среда.

От Angeppetto.


Name 2 Puzzle

Всеки Name 2 Puzzle се изработва индивидуално, само по заявка, от едно парче масивно дърво. Буквите се изрязват, полират и лакират изцяло на ръка и цената на пъзела зависи от броя на символите. Изготвя се обикновено за около 3-4 дни, в някои случаи и повече.

Name 2 Puzzle е уникален подарък за всяка възраст и всеки повод. Когато човек не го държи в ръцете си, пъзела стои изключително елегантно на етажерка, лавица, шкафче, витрина, бюро, маса и други хоризонтални повърхности.

Name 2 Puzzle не е детска играчка! Това е подарък, които, дори и подарен на новородено бебе, се пази с години и се поставя на видно място.

Цената за изработка на Name 2 Puzzle с включена доставка в България и приблизителен размер:

6 букви – 59 лв. (28 х 7 х 4 см.) 7 букви – 69 лв. (32 х 7 х 4 см.)

От тук.Стикер за стена Календария

Календария се сглобява от кръгли стикери за всеки един ден от месеца, които предоставят площ, достатъчна за дузина записи. Можеш да си проектираш истинска геометрична композиция, понеже формата, под която нареждаш 31-те кръгли дни контролираш изцяло ти. С изтичането на месеца просто изтриваш всичко записано и започваш наново със следващия. към стикера ти подаряваме маркер, с който може да пишеш върху повърхността и да изтриваш с помощта на мека кърпа, колкото пъти искаш. Изберете си цвят: розов, жълт, тъмно син, светло син, сив или зелен. Доставка за 2-3 работни дни.

Цена: 38.00 лева

От Little Owl


Китара Аnimambo

 От Djeco 39,00лв

възраст: от 3 до 6 г.

Увлича ли се Вашето дете по музиката, забелязвате ли таланта?!? Ако е така тази дървена китара ще бъде един изключителен подарък за Вашия малък голям музикант. Музикалните инструменти от серията Animambo са под егидата на световно известния музикант Putomayo, с всеки закупен инструмент можете да изтеглите две добре подбрани музикални заглавия безплатно.

Размер на играчката: 53см

От Genesis.


Кош за кукла Vilac

Кош за кукли в бонбонено розов цвят от френският производител Petitcollin. Изработен от естествени, висококачествени материали, кошът за кукли е необходим аксесоар за куклата Petitcollin на Вашата малка госпожица.

Френска фирма Petitcollin е последния производител на кукли в Европа. Завода се намира на границата с Люксембург и там се произвеждат кукли от 1860 година до днес.

Mатериал: ратан и памук 

От Genesis.


Касов апарат Honeybake

От Le Toy Van

Дървеният касов апарат от серията Honeybake на английската фирма Le Toy Van е изключително подходяща играчка, за да научите малкия човек да работи с пари. В касата има пари и монети, бутоните се натискат плавно, отваряемо се чекмедже за парите и дори касови бележки. Внимавайте данъчните дебнат отвсякъде… Играчката е боядисана в ярко червен цвят с безопасни бои на водна основа. Нека играта започне!

Размер на опаковката: 16,5 х 14 х 16,5 см,  опакован в цветна картонена кутия

За възраст: от 3 до 6 г.

Цена 56,00 лв.

От Genesis.

 


Детска играчка гараж Brio

Обединете железопътен и автомобилен транспорт в едно с този уникален гараж на две нива. Карайте до върха на паркинга и се спуснете по рампата или се качете с асансьора. Гаражът се свързва лесно с жп релсите. Комплектът е съвместим с всички аксесоари на Brio и съдържа 7 части.

Материал: дърво (бук) и пластмаса

За възраст: от 3 до 6 г., от 6 до 10 г.

Цена: 115,00лв

От Genesis.

 


 


Еко гризалка Жирафът Софи

Първата чесалка за зъби, изработена от 100% естествена гума. Изработена е от естествен каучук и бои за храни. Страхотна  за държене от малките ръчички и идеална за успокоение на болезнени венци. Подходяща и аз подарък в стилна опаковка.  

Основни характеристики:

• Изработена от 100% естествена гума, получен от сока на дървото Hevea.

• Естественият каучук е мек, безопасен и нетоксичен за бебето при израстване на зъбите и за дъвчене.

• Лека и лесна за хващане от малките  ръце.

• Боядисани с нетоксични  бои.

• без фталати и без PVC.

• Подходяща от раждането.

Цена: 19, 90 лв.


От магазин Зеленото драконче.

 

 


Дървен куб за сортиране на геометрични форми Pino

 

Дидактическият куб ПИНО за сортиране на геометрични форми помага на децата да научат цветовете и формите. Подпомага развитието на фината моторика, координацията на движенията, пространственото виждане. Съдържа 12 форми в различни цветове. Продава се в стилна кутия, която прави играчката подходяща за подарък. 
Размери: 15.5×15.5×15.5 см

От магазин Зеленото драконче.

 


Кароми йога мемори игра

 Кароми йога мемори е игра, която обогатява ума и тялото. Играчите развиват своята памет като същевременно научават различни йога пози. Подходяща е за двама или повече играчи.

Упътване: Поставете всички карти с лицето надолу. Първият играч обръща две карти, така че да ги видят всички, после ги връща обратно с лицето надолу. Следващият играч също обръща две карти. Играчът, който обърне чифт печели точка, изпълнява позата на картинката и отново играе, обръщайки следващите две карти. Печели играчът с най-много събрани чифтове. 
Ако показаните пози ви затрудняват, изпълнете модификация, съобразена с вашите възможности. Подробно описание на позите ще намерите в опаковката.

Всеки ден ние се будим с децата си. Отиваме на работа, където се занимаваме професионално с фотография и графичен дизайн. Практикуваме и преподаваме йога всеки ден. 

“Кароми” е естествено продължение на нашия живот като родители, артисти и йоги, идея въплътила в себе си страста, опита и знанията натрупани от общуването ни с децата, практиката, обучениятата, красотата и самите себе си. 

Желанието ни е продуктите на Кароми да помагат на вашите деца да развиват своя интелект, дух и тяло, чрез игра, творчество и йога практитки, защото вяврваме, че хармонията е ключът към щастието. 

Кароми, преведено от санскрит, означава “правя.” Дните ни са белязани с непрестанно правене на неща, кои осъзнати, кои – не, но продуктите на Кароми са нещо различно, защото ги правим с отношение и мисъл за другите.

От магазин Зеленото драконче.Тотем “дърво на живота”

От KIDSONROOF

Пъзелът на Кidsonroof “Дърво на живота” е страхотно забавление за малки и големи. Изработен е от картон, а нареден е толкова красив, че едва ли ще накарате детето си да го разглоби и прибере обратно в кутията.

Над 170 парчета, изработено от рециклиран картон. За деца 6+. Височина на дървото – 70 см.
Цена: 48.00 лв

От магазин Реформа.Тетрадка с Хора

От KIDSONROOF

Страхотна голяма тетрадка с елементи на хора от цял свят – за рисуване и оцветяване. Включва и бели листа, където детето само да рисува хора.

Размер: 25 х 18 см.

Цена: 12.00 лв

От магазин Реформа.


Toys Arch Habits

Това са изцяло ръчно изработените серии играчки от линията ESNAF, проектирани и изработени от ARCHABITS. Направени са от естествените материали- бук, дъб. Не са лакирани или боядисвани… Сглобяването им се осъществява чрез вградени магнити, които позволяват разнообразни игри за Вашите деца. Те могат да комбинират отделните части, създавайки необикновени животни, същества, герои или да се упражняват да сглобяват правилните, като ги напасват по цветове.

От ARCHABITS


Карти Приказки за емоциите

„Приказки за емоциите“ са картички, създадени с желание да подкрепят емоционалното развитие на децата в периода до 6 години. Богати на цветове и на детайли, те носят множество послания за влиянието, което емоциите могат да имат върху нас хората.

В Communication Academy вярваме, че езикът на емоциите се учи, така както майчиния и всеки друг език. Kакто учим децата да разпознават цветовете, животните и думите от ежедневието, така можем да обърнем специално внимание на света на емоциите.

Десетте емоции на картичките са основа, на която деца, родители и преподаватели могат да стъпят, за да развият и обогатят речника на чувствата в общуването помежду си.

Надяваме се времето посветено на изследване на картичките на емоциите и разказване на приказки да е време за пълноценно свързване между децата, родителите и учителите, които ще ги ползват.

Нека заедно отгледаме едно поколение, което чува в емоциите гласа на сърцето си!

От тук.


Момичешки дневник в стил шаби шик от Виолетово облаче

Освен, че е пъстър, пълен с детайли и закачки, той има много различни по размер и текстура страници. В корицата се редуват безцветна плака с буквичката С на собственичката на лабума, малка под-страничка с джобче и тагче в него с инфо около раждането на бебето…. и като фон е корицата с разноцветни хартии.

От Виолетово облаче.

 


Чаен сервиз

Изработен от дърво и оцветен с безвредни бои, този сервиз е прекрасен подарък за всяко малко дете, което си пада по домашните задължения, посрещането на гости, правенето на тори и организирането на идеалното парти.

Цена: 62 лв.

От Мухоморка кидс.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално

8,216 преглеждания

Comments are closed.