Мао Мао: Герои на чистото сърце – започва нова поредица по Cartoon Network

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 Mao-Mao_4

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ представя котарака самурай, който се бори с престъпността – шериф Мао Мао. Главните теми в новата поредица по Cartoon Network са приключенията, приятелството и това какво всъщност означава да си герой.

Действието се развива около избухливия самотник, стремящ се да стане легенда, Мао Мао, мързеливия киборг Баджърклопс и очарователната им помощничка Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи. Заедно, те научават, че да работиш в екип и да разбираш истински другите е правилният начин да промениш нещата и да запазиш своето място в легендите.

Шериф Мао Мао може да изглежда героичен и впечатляващ, но все още има какво да научи. По време на приключенията си той ще разбере, че да бъдеш легенда не означава само да имаш страхотни движения и да изпълняваш опасни мисии. Ключът е в постъпките ти – тези, които карат хората да те помнят и уважават.

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ е създаден от Паркър Симънс и е продуциран от Cartoon Network Studios и Titmouse.

Можете да проследите историята на Мао Мао и опитите му да стане легенда от 16 март – всеки ден от 17.00 ч. по Cartoon Network.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

18,519 преглеждания

Comments are closed.