Коледно пазаруване за маниаци в Сердика Център

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

IMG_5756

Натовареният трафик в празничния сезон – ще има своя happy end,   а шопингът –вълнуващо начало. От началото на декември Сердика Център прави твоето коледно пазаруване не само незабравимо, но и бързо, лесно, удобно или иначе казано… ПЪРВОКЛАСНО! 

„Добре дошъл“ в Сердика Център 

Бариерата е вдигната и няма билетче за вход. Всеки може да отиде директно на своето запазеното паркомясто. Всичко, което трябва да направите е да пуснете СМС на кратък номер 1950 и да пристигнетеш до час на паркинга на мола. В Гардероба ще имате възможността да се „освободите“ от палтото, шала, шапката, ръкавиците, дамската чанта, малката чанта, резервната чанта, чадъра, дъждобрана, второто яке на детето, елека. С две думи от всичко излишно.

За пазаруването надълго и нашироко. Много накратко.

Можете да изберете подаръците за любимите си хора в над 200 магазина за дамска, мъжка, юношеска и детска мода, бельо, бижута и аксесоари, кожени изделия и обувки, козметика или да заложите на „подарък, винаги по мярка“ – ваучер за пазаруване, който можете да вземете от бюро Информация. Така предоставяте възможността всеки ваш близък да си направи най-желаната коледна изненада.

Независимо дали сте в търсене на своя нов стайлинг за предстоящите празници, или сте се отдал на маратон по избиране на подаръци, понякога нещата излизат „извън контрол“ – десетките чанти и чантички с покупки, които се разпиляват около вас. Точно в този момент всеки петък, събота и неделя ще се появяват нашите асистенти на първокласното пазаруване, които ще са там, за да ви упътват, информират, придружават  и да носят покупките ви.

IMG_5283

Опаковка по желание. Доставка – до вкъщи. 

Избирането на подаръци за любимите хора е лична задача. От Сердика Център добавят първокласен стил, като ги опаковат безплатно в специалния им щанд на Голямата ротонда.  А след това със Speedy може да изпратите покупките си до вкъщи или подарък в рамките на страната напълно безплатно. Асистентите за съдействие са на  на ниво -1.  Ако сте напазарували за над 200 лв. и ви е необходим транспорт до вкъщи, от Сердика Център ще ви осигурят такси до желаното място.

Just for fun. За теб. За вас. За тях.

С чартър от Лапландия пристигат Ледените крал и кралица, джуджетата, Снежинката, Рудолф, Снежното момиче и бенда на Дядо Коледа. И да не забравиш – можете да си направите професионален семеен портрет с любимия човек и децата + bonus Дядо Коледа в шейната на Голямата ротонда /ниво -1/. Но с това забавленията за най-малките посетители в Сердика Център не приключват. Те ще са звездите в Кухнята на Йоли, майсторските уъркшопи на Cakey Bakey, Creative park-а на Canon и още много други забавление, за които можете да се информирате в програмата и на Facebook страницата.

IMG_5345

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,246 преглеждания

Comments are closed.