Коледни картички с кауза

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

kartichki-kalendar-2019

Започна благотворителната Коледна кампания на Карин дом, в която всеки може да закупи за себе си и семейството си или за подарък коледни картички и календари. В кампанията участвах деца от Карин дом заедно с талантливи художници. В подготовката на благотворителната кампания тази година участваха Мирослава Милева, Флай Лима и Христо Борисов, които рисуваха заедно с малките ни художници от Карин дом.  Крайният резултат са чудесните нови картички: “Бяла магия”, “Елф”, “Залез” и “В планината”- подарък специално за Карин дом от 8 годишната Кристиана Еленска.

Каузата на Коледната кампания на Карин дом тази година е осигуряването на средства за включване на деца със специални потребности в обучение по метода на Мария Монтесори. Групата подпомага деца с различни състояния – леки и умерени умствени увреждания, синдром на Даун, церебрална парализа и деца с комуникативни нарушения да придобият предучилищни, основни училищни, социални и ежедневни умения чрез различни дейности. Децата се учат на любов към реда, самостоятелна работа и инициативност, спонтанност и свобода, изразяващи се в самостоятелни решения и действия. Монтесори групата има за цел да усъвършенства езиковите и социални умения на децата и взаимоотношенията между деца и възрастни. Монтесори групата се води от опитен Монтесори педагог, а по време на полудневните занимания децата рисуват, моделират и апликират по различни теми, включват се в „Монтесори кухня“, тонус групи и музикотерапия, в разходки, еко-инициативи и тържества.

Освен картички за Коледа децата от Монтесори група и Монтесори къща се включиха с рисунки и апликации в календара на Карин дом за 2019г. Специално за тази благотворителна инициатива със свои рисунки се включиха и децата: Рая Петрова на 8г., Боян Беляшки на 6г., Кристиана Еленска на 8г., Белослава Вълчева на 10г., Малена Маркова на 12г. и Салвина Маркова на 7г.

Цена на една картичка: 2.00 лв.
Цена на една картичка, при закупуване на над 500 картички: 1.50 лв.
Цена на календар пирамидка – 5 лв.
Цена на  арт календар “Усмихни се”2019 – 14.00 лева

Поръчайте своите картички и календари до 18 декември 2018г. на телефон 052 302 518 и имейл koleda@karindom.org. 

Приемат се поръчки от цялата страна и освен по телефон и имейл, можете да ги направите и през новооткрития онлайн семеен магазин на Карин дом  ”ПОСЛАНИЦИ НА ДОБРОТО”

 

Разгледайте каталога за 2018 г. сега.

Кампанията във ФЕЙСБУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,713 преглеждания

Comments are closed.