Книжен клуб: „Бременността и първата година от живота на твоето дете”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Apostrof_Bremenostta_cover_first

Книгата, която избрахме да ви представим тази седмица,, ще отговори на много въпроси, които вълнуват бременната жена, и ще бъде ваш неизменен помощник по време на вълнуващите 9 месеца, които ви предстоят, а и през първите дни от раждането на бебето. Ще научите как трябва да се подготвите за бременността, как да се храните правилно, ще разберете как се развива малкото вътре във вас, ще намерите специален комплекс упражнения за бременни. Ще ви разкажем за всичко, което ще ви е нужно за отглеждането на бебето през първата и може би най-трудна година от съвместния ви живот.

Изненадваща и неочаквана, или планирана и желана, бременността е един от най-важните периоди от живота както на жената, така и на мъжа. С бременността настъпва нов етап за бъдещите родители, за който невинаги те са подготвени. Майчинството е изпитание за жената, върхов момент в нейния живот и огромна промяна. То е сред онези силни изживявания, които развиват и обогатяват личността, но едновременно изисква мобилизиране на всички ресурси – физическа сила и търпение, спокойствие, изобретателност, смелост и всеотдайност.

Автор на книгата: д-р Елисавета Попниколова

Цена: 7,99 лв

Издателство: „Апостроф”

Д-р Елисавета Попниколова е родена на 1 юни 1962 г. в София. Учи в Първа английска гимназия. Завършва медицина в столицата и специализира педиатрия. Член е на Управителния съвет на Националното сдружение на педиатрите специалисти извън болничната помощ.

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,334 преглеждания

Comments are closed.