Хороскоп за 2015 г.: Правете деца и пари

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

horoskop2

 

2015 година ще донесе много промени. Какво ще се случи в небето и как положението на планетите ще се отрази върху живота ни?

Юпитер ще остане в знака Лъв до 12 август и ще влияе благотворно върху всичко, свързано със семейството и любовта. До 18 септември Сатурн ще продължи да се движи в зодиакалния знак Скорпион и ще изисква засилено внимание към финансовите въпроси, предпазливост и точни сметки.

Нептун ще остане през цялата 2015 година в знака Риби и ще влияе в областта на медицината. Ще се появят нови алтернативни методи за лечение на много болести, ще бъдат направени успешни изследвания в областта на психиатрията.

Годината ще бъде много благоприятна за онези, които искат да разширят семейството си. Децата, родени през 2015 г., ще получат от планетите безценни подаръци – способност да мислят нестандартно, да се приспособяват към всякакви житейски обстоятелства и да намират изход и от най-трудните ситуации.

През 2015 г. ще има по две пълни лунни и слънчеви затъмнения. През тези дни трябва много да се внимава. На 4 април 2015 г. ще бъде първото пълно лунно затъмнение, а второто ще е на 28 септември. Лунните затъмнения сигнализират за завършване на един цикъл от живота и началото на друг. Не са добър момент за стартиране на нови проекти.

Желателно е активността да бъде намалена. Затова пък лесно може да се отървете от лоши навици.

Пълното слънчево затъмнение на 20 март 2015 г. ще активизира сексуалната енергия. Много е вероятно да пламнат изблици на ревност.

Слънчевото затъмнение на 13 септември ще създаде благоприятни условия за обогатяване и придобиване на недвижими имоти.

2015-а обещава да бъде много продуктивна по отношение на научни открития и разработки. Уран, който през цялата година ще остане в знака Овен, ще изиграе ползотворна роля в работата на учени и изследователи. Възможно е да бъде направено невероятно откритие, което ще позволи да бъдат разплетени много загадки на Космоса и ще открие пътя към нови знания.

Хората на интелектуалния труд лесно ще успеят да осъществят и най-амбициозните си проекти. Ако не се занимавате с наука, но постоянно се стремите да учите нови неща и да се развивате, покровителят на науките Уран ще помогне и на вас да реализирате плановете си.

Някои астролози предричат за 2015 г. много силна глобална криза. В резултат от нея в световната икономика ще настъпят големи изменения. Водеща роля ще вземат страни като Русия и Китай.

По китайския календар 2015-а ще бъде Година на Козата. Тя започва на 19 февруари. Според източния хороскоп Козата, наричана още и Овца, ще донесе дълбоки промени във всяка област от живота. Присъщите ѝ качества са избухливост, упоритост, непредсказуемост. Препоръчва се през нейната година да не се градят глобални планове – това ще е безполезна и неблагодарна работа. Упоритата Коза прави всичко както си иска. Тя се стреми към любов и благоденствие, но начинът, по който постига целите си, може да не се хареса на всеки.

Източник: 24 часа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,609 преглеждания

Comments are closed.