Годината на Огнения петел е идеална да планирате бебе

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

time_birth

На 28 януари настъпва годината на петела, според китайският календар и фън шуй експертите се надпреварват да дават всякакви съвети по повод това събитие, сред които, оказва се,  2017 година е идеална да планирате бебе!

Годината на Огнения петел може да се окаже, че е и много романтична да двойките, на които предстои да се обвържат трайно или да създадат семейство.

Заченатите и родени през 2017 г. бебета ще са природно интелигентни, което ще им помогне да пожънат сериозни академични успехи в бъдеще, от което естествено ще постигнат висок жизнен стандарт. Следващата година, която ще е толкова благоприятна за създаването на поколение, колкото е настоящата, ще е 2023 г.

Децата, родени през 2017 година ще имат вроден стремеж към нови знания, ще усвояват с лекота всякакви уроци и вероятно техните родители няма да имат никакви тревоги и притеснения с тях по отношение на отглеждането, възпитанието и образованието.

Е, ако това не е късмет!

Тези деца ще получават огромна подкрепа и помощ от родителите си и пътят им наистина ще е съпътстват от огромен късмет. Те ще са облагодетествани от привилегията да разчитат винаги на помощ, когато им е нужна и когато срещат трудности.

Децата, родени в годината на Огнения петел ще са креативни хора и ще се справят отлично в сферата на бизнеса.

Астрологът Джоуи Йап казва, че „Родените в годината на Огнения петела ще са богати, защото им е заложено да са работливи и упорити в трупането на знания за бизнеса”.

Единственият недостатък, според него е, че хората родени под знака на Огнения петел са склонни да не отстъпват от позициите си по никакъв повод, което може да им създаде проблеми в комуникацията им с околните. Ето защо те вероятно ще имат нужда от помощ, за да развият по-добре уменията си в тази насока.

Разбира се, едва ли има родителите, които да разчитат единствено на звездите по отношение на въпросите, свързани с наследника, но ако така или иначе имате намерения да се концентрирате върху това и обмисляте тази възможност имате цели 11 месеца да я осъществите. Каквото и да последва от това, със сигурност ви предстоят приятни и сладки мигове с половинката.

 по информация от www.smartparenting.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

28,750 преглеждания

Comments are closed.