Галя Даскалова – Магистър –психолог и специалист по детско-юношеска психология отговаря на вашите въпроси. Задайте ги сега!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

galq_daskalova

Скъпи приятели, Първите седем ви предоставя възможността да зададете своите въпроси по теми, които ви вълнуват и които са свързани с развитието, психичното здраве и израстване на вашите деца, взаимоотношенията в семейството, между децата и родителите, между по-малките и по-големите деца, както и връзките на децата, които те изграждат извън семейната среда.

Темите, по които бихте искали да получите компетентно мнение, са толкова много, нали? Сега можете да потърсите отговорите от доказан специалист. В следващите дни ви предоставяме възможността да ни пишете по имейл office@purvite7.bg или в лично съобщение в страницата ни във Фейсбук и да отправите своите въпроси и теми към психолога Галя Даскалова, специалист по детско-юношеска психология. Към нея можете да отправите въпроси, които са свързани с бременността, раждането и следродилния период, за ролята на бащата, за развитието на децата, за промените в семейните взаимоотношения с появата на „малкото човече” и всичко друго, което ви интересува, когато очаквате да станете или вече сте родител.

Всеки родител знае колко много въпросителни изникват ежеминутно в родителското ежедневие, и колко е трудно понякога да намерим правилния изход от дадена ситуация. Но винаги можем да споделим или да потърсим съвет от някой, който с радост ще ни го даде. Да потърсим помощ от специалист не означава, че не се справяме, напротив, именно с негова помощ можем да станем по-уверени и по-успешни родители, които с радост отглеждат своите наследници. Та нали да си родител се учи „в движение”!

Първите седем ви предоставя тази възможност, защото ние знаем колко важно е да получавате информация от специалисти, при това от „първа ръка“ – компетентно и аргументирано. Имате възможността да питате и да споделите всички свои тревоги, притеснения и въпроси с психолог Галя Даскалова.

Очаквайте нейните публикации в нашия сайт, като отговор на вашите въпроси.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,028 преглеждания

Comments are closed.