Една гениална идея за многочленни семейства

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

obshto-myasto-za-sun

Ако децата ви са още малки, будят се често през нощта, имат неспокоен сън и непрекъснато пълзят насам-натам в леглото или са болни и вие трябва да ставате по няколко пъти на нощ, за да ги успокоявате, да им давате шишето с вода или залъгалката, или пък просто нямате достатъчно място в апартамента си, то тази идея е точно за вас. Ако я реализирате вероятността всеки член от семейството да поспи малко повече нараства с няколко пъти.

Идеята представлява общо споделено пространство за сън от всички членове на семейството и е гениална като всяко простичко нещо, което обикновено е пред очите ни, но ние най-често не забелязваме. Този уникален кът за съвместен сън е за всички родители, които нямат съмнения трябва ли децата да спят с родителите в едно легло или не.

Конструкцията е съвсем лесна за изпълнение и предлага възможност за сън и почивка на всяко многобройно семейство, което живее в дом с малка квардратура или просто предпочита спокойните нощи, в които родители и деца да са на „една ръка разстояние“.

obshto-myasto-za-sun-2Конструкцията представлява огромен матрак, отстрани на който, най-схематично обяснено, се захващат две двуетажни легла. Конструкцията се укрепва допълнително, така че всички елементи да са надеждно свързани и устойчиви. Матракът и долните легла трябва да са на едно ниво, като едното легло може да се трансформира в нощна масичка. По този начин дори фамилия с четири деца (три на страничните двуетажни легла и най-малкото при родителите на големия матрак), ще може да си почива пълноценно, без никой на никого да пречи. А ако в средата на нощта някое от децата реши, че иска да се сгуши при мама и тате, то дори няма да е нужно да става от леглото си. Наред с тази екстра, всяко дете си е в леглото, където може да вземе любимата си плюшена играчка, възглавница и всичко, без което не би искало да си легне.

Определено идеята си заслужава ако и вие имате повече от 2 хлапета и от една страна те искат да спят при вас през нощта, а от друга на вас хем не ви се иска да им отказвате, хем знаете, че е добре всяко да е в собственото си легло.

Източник: popsugar.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,112 преглеждания

Comments are closed.