Докато си мислехте, че не ви гледам…

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

dete-i-roditeli

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях, че сте окачили първата ми рисунка на хладилника и веднага поисках да ви нарисувам още една.

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях, че нахранихте бездомните котки и разбрах, че да бъдем добри към животните, е много хубаво.

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях, че сте направили любимата ми торта за рождения ми ден и научих, че дори най-малките неща могат да са от голямо значение.

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях, че сте приготвили вечеря и се готвите да я занесете на приятел, който е болен, тогава научих, че всички трябва да си помагаме и да се грижим един за друг.

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях, че посвещавате част от времето и парите си, за да помагате на хора, които не познавате и научих, че онези, които имат, трябва да помогнат на тези, които нямат.

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях, че ви е грижа за дома ни и за всичко, което притежава семейството ни и научих, че трябва да се грижим за това, което имаме и което е от значение за нас.

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях , че продължавате да сте отговорни към вашите задължения, дори когато не се чувствате много добре, от това научих, че трябва да съм отговорен, когато порасна.

Докато си мислехте, че не ви гледам, видях, че въпреки, че сте възрастни, понякога плачете, тогава научих, че и това се случва и че е нормално всеки човек да изпитва тъга и огорчение понякога.

Докато мислихте, че не ви гледам, осъзнах, че вие се грижите за мен ден след ден и тогава пожелах да дам най-доброто от себе си, за да сме щастливи всички.

Докато си мислехте, че не ви гледам, научих повечето уроци за живота, които трябва да знам, така че един ден да бъда добър и успешен човек.

Докато си мислехте, че не ви гледам, аз ви наблюдавах и поисках да ви кажа:  “Мамо, татко, благодаря ви за всичко, което видях, докато вие си мислехте, че не ви гледам!“

Неизвестен автор

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,004 преглеждания

Comments are closed.