Деца играят вън… цяло лято по сандали

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

froddo2

На прага на лятото и в началото на активния отпускарски сезон мисълта с какво да се обуем, така че да ни е удобно и прохладно, съвсем естествено застава на дневен ред. И докато се чудим какви сандали за лятото да изберем, децата ни ходят все още с кецове. Но можем да поправим този пропуск бързо, лесно и качествено. Достатъчно е да се доверим на Пиедо – веригата магазини за обувки и ортопедични стелки за деца, тинейджъри и възрастни, чиято концепция следва мотото „Здраве от първата стъпка“. Мнозина вече добре познават марката и неведнъж са й се доверявали, особено когато става дума за здравето на детските стъпала.

Детските обувки, които Пиедо предлага на българския пазар почти две години, са на хърватката марка Froddo, популярна както в Европа, така и в цял свят. Летните модели сандали, с които марката се представя този сезон, са съобразени с основния принцип на фабрика „Иванчица“  обувките да са удобни, но и красиви. И не само – за производителите е от особена важност онова, което ще обуят децата ни, да е и здравословно, да се харесва на малките клиенти и да им носи радост и настроение.

frodo3

Новата колекция детски сандали на Froddo са съобразени с особеностите на детското стъпало във всяка възраст – от раждането до юношеството, а размерите им обхващат огромен диапазон – те са от номер 17 до номер 40, могат да се намерят и модели с размери до 42, което се среща изключително рядко в търговската мрежа у нас. Това предоставя и изключителната възможност майките и малките момиченца да се обуят качествено и красиво в един и същи модел, което, признайте си, е много сладко.

Качеството на детските обувки Froddo е несравнимо и без компромис. Сандалите, както и всички други обувки за децата, са  изработени от мека естествена кожа. Естествените материали поддържат обувките проветрени и предпазват детските стъпала от изпотяване. Еластичните и гъвкави ходила следват естествените движения на малкото дете и подпомагат правилно и свободно развитие на детските крака. Летните сандали са подходящи за деца, склонни към алергии, тъй като методите на обработка и производство са съобразени с най-съвременните изисквания за екологичност, без вредни вещества и съединения, без chromVІ, а лепилата са на водна основа.

 froddo6a

Ходилата на детските сандали са устойчиви на гладки и хлъзгави повърхности, а естествените материали допринасят за здравето на детските стъпала като ги поддържат  сухи и добре проветрени. Анатомично изработената стелка осигурява нежна поддръжка на бързо променящото се детско стъпало и го предпазва от излишен стрес по време на ходене, скачане и тичане.

froddo-madeliA

В Пиедо ще намерите обувки за цялото семейство. Обувките и стелките за възрастни са на американските марки  Aetrex и Apex и на английската DB. Във всеки магазин на Пиедо в София, и в Пловдив можете да си направите безплатна компютърна диагностика на стъпалата с най- модерната и водеща световна технология iStep. Всички модели са предназначени както за хора, чиито стъпала се нуждаят от специална грижа, така и за активни хора от всяка възраст, за които удобството и високото качество са особено важни.

frodo7

Oще информация можете да намерите на www.piedo.bg.
Facebook: Ортопедични обувки и стелки – Piedo.

Магазини:
София, бул. „Патриарх Евтимий“ 63
София – ул. „Йосиф В. Гурко“ 62
Пловдив, ул. „Йоаким Груев“ 38

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,701 преглеждания

Comments are closed.