CINE GRAND откри кино ресторант

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

_T6A4823
Два уникални подаръка поднесе  кино CINE GRAND на своите клиенти  по случай втория си рожден ден в София Ринг Мол вчера. Заедно с партньорите си от верига магазини CHEESE AND WINE FOR FRIENDS любимото кино на софиянци откри ресторант –  CINE SANDWICH FOR FRIENDS.

Концепцията – ресторант с вкусна и здравословна храна, подбрани вина и  прясно приготвени домашни лимонади и сладкиши, сервирани в кино салоните дори и по време на филма е уникална не само за България, но и за Европа.  Така всички клиенти на CINE GRAND в София Ринг Мол ще имат възможност да се насладят на неповторимото кино преживяване в единствените по рода си комфортни кресла вече и с деликатесни и внимателно подбрани храни и напитки.

Изненада за всички посетители  на София Ринг Мол е, че в CINE SANDWICH FOR FRIENDS ще се допускат не само клиенти на киното, но и такива, които не са си закупили билети, а просто искат да опитат вкусната храна и да изпият чаша вино в уютна обстановка.

_T6A4980Вторият подарък отново е иновация за страната ни – приставка за 3D филми за хора с диоптрични очила. Тя се закача върху очилата с диоптри и по този начин премахва дискомфорта да се носят два чифта очила едни върху други докато гледат 3D филм.
_T6A4884

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,927 преглеждания

Comments are closed.