Безплатно обучение за родители на тема „Здравословна диета и режим на хранене при деца до 7 годишна възраст“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

hranene-na-bebeto-k

Фондация „За Нашите Деца“ организира безплатно обучение на тема „Здравословна диета и режим на хранене при деца до 7 годишна възраст“ с лектор  д-р Бояна Петкова. Основните теми, по които ще говорим са как да захраним бебето, как да осигурим правилно и балансирано хранене на детето и да му създадем навици за здравословно хранене. По време на обучението ще обсъдим какви са последствията от неправилното хранене, кои са най-често допусканите грешки при съставянето на менюто на детето и как да ги избегнем. В рамките на събитието родителите ще имат възможност да поставят и други важни за тях въпроси.

Обучението ще се състои на 27 април от 14:00 ч. до 17:30 ч. в „Център по приемна грижа“ на адрес: кв. Сердика, ул. Гюешево № 21 (в двора на Център за обществена подкрепа „Св. София“).

Необходимо е родителите, които желаят да се включат в него да потвърдят участието си на тел. 0882516103, Доброслава Стоилова.

Обучението е част от проект „Грижа в ранната възраст” в подкрепа на правото на всяко дете да има пълноценно развитие още от своето раждане, който фондацията изпълнява с финансиране от фондация ОУК. Целта на проекта е да подобри развитието и благосъстоянието на децата в ранна детска възраст (0-7 г.) като въведе интегриран здравно-социален и семейно-ориентиран подход към грижата.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,035 преглеждания

Comments are closed.