„Академия за родители” кани родители от Варна и региона

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Академия за родители

Най-голямото събитие за родители, кани всички мами и татковци от морската столица и региона, на 21 октомври в Детски център „Мама и аз”.

От 9.30 до 17.30 ч. в съботния ден, ще са отворени две зали за лекции, в които присъстващите ще имат възможността да чуят експертни съвети по най-важните за бъдещите родители теми, като подготовка за раждане, първи грижи и кърмене на бебето, захранване, възпитание без наказания и още много; с настоящите родители пък ще разговаряме за здравословно хранене, хиперактивност при децата, новите технологии, как да възпитаваме ценности, финансова грамотност, и други интересни теми.  

„Академия за родители” отново събира на едно място най-добрите специалисти от София и Варна, както и десетки организации, с които родителите ще могат да се консултирате през целия ден. На форума са поканени много партньори и приятели, психолози и консултанти по кърмене, здравословно хранене, финанси и дигитални технологии, ранно детско развитие, пренатално възпитание и още много. Лекциите протичат паралелно в две зали – тематично разделени за бъдещи и настоящи родители.

6

Всички родители и деца ще могат да прекарат един незабравим ден, в който не само да научат много нови неща, но и да се забавляват в безплатните работилнички. Детските ателиета на официалния домакин на събитието ДЦ „Мама и аз” ще са отворени за всички, а на място ще месим хлебчета с „Хлебни къщи“, ще има игри с Туй-Онуй, ще научим повече за семейните финанси, ще програмираме с MindHub, ще готвим здравословни вкусотии с Food revolution България и „За храната“, ще се потопим в „Стаята на приказките“ на Регионална библиотека – Варна и ще танцуваме.  

Ще има и много изненади и подаръци за всички.

Вход свободен.

Събитието се организира от Фондация „Три“ с подкрепата на Baby Dove, CryoSave,Devin, Genoma, Mtel, NN България, Solvay Sodi и Vedra.

Безплатна регистрация и допълнителна информация, можете да намерите на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

 Академия за родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,349 преглеждания

Comments are closed.