Да преборим есенните вируси по естествен начин

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

marsianci-dete-imunostimulant
Сезонните вируси вече са тук и предизвикателството да се справим с тях стои пред всички, но за децата, които ежедневно са изложени на риск в детските заведения това предизвикателство е няколко пъти по-сериозно.

Първото, което можем да направим за децата си е да започнем да им даваме ежедневно мултивитамини, които да допринесат за доброто общо състояние и здраве на детето, но в  някои случаи детската имунна система се нуждае и от имуностимулант,  за да преодолее по-лесно сезонните вируси. Това не изключва едновременния прием на витамини, но е един по-целенасочен подход, който ще подпомогне имунитета в преходния сезон, когато слънчевите и топли дни са значително по-малко.

Много хора си правят сами сироп от черен бъз, но при най-разпространената рецепта за приготвянето му се използва голямо количество захар, а  това не е добре както за възрастните, така и за децата.  От друга страна не е сигурно дали в домашни условия ще се получи точната концентрация на екстракта, която наистина да има нужния ефект. Затова за работещите майки, които нямат време и не са сигурни дали ще успеят да постигнат точните пропорции от екстракта, детският сироп Марсианци ИмуноФорте може да бъде едно добро решение в есенно-зимния сезон.

Все по-често се натъкваме на информация за силата на черния бъз, който още преди години е провъзгласен от българския лечител Петър Димков за царицата на българските билки. Той го е препоръчвал за лечение на много болести и особено за подсилване на имунната система, при грип, при простуда, при възпаления на гърлото, носа, ушите, при кашлица за по-лесно изчистване на бронхиалния секрет. Според него, това е най-силната билка, която държи имунитета винаги буден. Освен че съдържа ценни биофлавоноиди, черният бъз е богат и на желязо, особено необходимо за децата, предразположени към анемия.

Черният бъз в комбинация с други напълно естествени имуностимуланти като популярните напоследък бета глюкани и шипка, предизвикват силен антивирусен ефект. Под формата на сироп, трите съставки представляват мощен имуностимулатор, който подпомага естествената защита на детския организъм, без да го натоварва излишно.

Тройната комбинация въздейства на клетъчно ниво като ограничава възможността вирусът да се прикрепи към здравата клетка,  а това означава, че пътят му  да навлезе в нея и да се размножава е блокиран. По този начин още в начален стадий се предотвратява възможността от развитие на инфекция.

Предимството на сиропа Марсианци ИмуноФорте е, че в него са спазени максимално точно пропорциите на всяка една от съставките – висококонцентриран екстракт от черен бъз, бета глюкани, екстракт от шипка и витамин C, за да се постигне нужния имуностимулиращ ефект. Освен това не съдържа изкуствени оцветители, аспартам, консерванти и глутен, което го прави подходящ и за малките деца над 1 година.

Сиропът Марсианци ИмуноФорте може да се използва за интензивна, но и за ежедневна употреба през есенно-зимния период. Мнозина му се доверяват още при първите симптоми на грип и настинка, а също и по време и след терапия с антибиотик, тъй като с него възстановяването на имунната система и избягването на повторна инфекция става бързо и по напълно естествен начин.


FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,748 преглеждания

Comments are closed.