Курс за естествено активно раждане с Лина Клерк

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

linaЛина Клерк е акушерка, дула и Боуен терапевт, автор на сайта www.wonderfulbirth.com. Много години Лина е живяла и е работила в Австралия, а сега живее във Великобритания. Има 25 години опит като инструктор за подготовка за раждане и дула. Освен това е акушерка с опит както в болница, така и извън болница. В момента основният фокус на нейната работа е Боуен терапията. Присъствала е на стотици прекрасни раждания и смята, че раждането е изключително дълбоко преживяване, което има потенциала да вдъхне на жената сила и удовлетворение. Помага на жените да израстват по време на бременността и раждането и да станат спокойни и уверени майки. Прекарала е по-голямата част от живота си в това да помага на жените да раждат с достойнство и уважение, подкрепени от своите добре подготвени партньори, а на бебетата да идват на този свят нежно в любяща среда. Майка е на пораснал син, роден в домашни условия. Допълнителна квалификация: Боуен терапия, масаж за бебета, консултант по кърмене, йога, медитация, Шиатцу и други.

На 2 и 3 юни 2018 г. ще бъде в България, за да проведе курс за подготовка за естествено активно раждане.

Програма на курса:

2 юни (събота) и 3 юни (неделя)

10:00 – 17:00 (с обедна почивка)

Курс за подготовка за активно естествено раждане

Курсът включва:

– Как да разберем, че раждането започва?
– Как протича естественото раждане. Периоди на раждането
– Ролята на хормоните
– Техники за справяне с болката – дишане, релаксация масаж и други
– Bodywork техники по време на бременността и раждането
– Пози за раждане
– Ролята на партньора – полезни практически неща, какво да прави и кога
– Каква е разликата между активно естествено раждане и дирижирано раждане
– Възможни медицински интервенции – кога и защо се налагат
– Медикаментозни методи за обезболяване
– Как да вземем информирани решения
– Животът с бебето в първите дни – какво да очакваме
– Кърмене
– Масаж за бебето
– Ще има много практика, снимки, видео, много истории и много вдъхновение!

Цената на курса е 160 лв. Участието на партньора е включено в цената.
Плащането е предварително по банков път.
Език: Английски с превод
Адрес: Център Естествени идеи, София, ул. Московска 27Б, ет. 2, ап. 4.
Задължително е предварително записване на info@estestveni-idei.com или 0899991264.

lina-kyrs

***

Отзиви:

Ани: „Не знам как щях да се справя, ако Лина не ми показа и не ме подготви за всичко, което се случи. Все още не ми се струва реално как стана така, че родих, точно както Лина разказваше по време на курса, на който отидох почти като на шега. Нямам точните думи как да споделя колко важна се оказа информацията, която Лина успя да предаде на мен и мъжа ми по време на еднодневен курс. След курса раждането ми се стори едно логично събитие и ме освободи от страха, който всички мои приятелки ми внушаваха и съветваха как “непременно да си поръчам упойка, за да успея да мина през ужаса“. Справянето с болката бе лесно, когато се приложат елементарни техники за позиция на тялото и масаж, които усвоихме аз и мъжът ми по време на курса. Лина не пропусна нито един момент, който да не опише и покаже нагледно процеса с малко театър, малко теория, малко видео и леки интуитивни упражнения. Курсът обясни нагледно с теория и практически упражнения стъпките, които да следваме при различни ситуации преди, по време на и непосредствено след раждането, за да мога аз като майка да дам възможно най- доброто въвеждане на детето си в новата му среда на живот.
Всичко ми стана кристално ясно и имах най-прекрасното раждане, а мъжът ми преживя едно от най- вълнуващите събития в живота си заедно с мен, подготвен и подкрепящ ме. Непременно отидете!“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,009 преглеждания

Comments are closed.