Фъндей е един забавен ден, които няма да прилича на никой друг

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

funday2015-1

Знаете ли какво е Фъндей? Това е един забавен ден – забавна събота, за да сме точни. Случва се в училище, но не прилича нито на понеделник, нито на вторник, нито на който и да било от другите учебни дни. Няма да ви лъжем – учене има, но има и игри и забавления.

Фъндей е иновативна, образователна програма, при която децата попадат в англоезична среда. С помощта на преподаватели, носители на езика, децата бързо напредват, забавлявайки се – без учебници и домашни.

Фъндей е съботно занимание, което продължава 5 учебни часа и всяка седмица е на различна тема, като по този начин дава информация на децата за различни сфери на науката, изкуството и спорта и им помага да натрупат езикови знания относно въпросната тема.

На 18ти април творческото предизвикателство на Фъндей е посветено на различните великденски традиции по света. Ще има специален гост от Латвия, който подготви лаборатория за детски емоции , а творческите работилници ще бъдат посветени на музиката и бийт бокса. Ще има и още много изненади, свързани с анимационното кино и разказ за това как са нарисувани героите от най-известните анимационни филми!

Ако все още не сте били на Фъндей – първото посещение е безплатно. Може да се запишете за участие на: funday.bg.

В сайта на Фъндей ще прочетете и повече информация за ЕСПА и техните творчески идеи, които са утвърден иновативен образователен продукт повече от 20 години!

Освен всички други забавления на 18 април ще има и занимание по айкидо и Туистър за деца.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,778 преглеждания

Comments are closed.