Финалист в конкурса за Модна снимка на 2018 подкрепя благодордна кауза

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

gabriel_karolev1

Фото кадър на възпитаника на Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм Габриел Караколев стана победител за месец декември в престижният конкурс на Асоциацията на бълграските модни фотографи ( BFPA). Като месечен победител фотосът е финалист за снимка на годината. Габриел е единственият представител на Казанлък в надпреварата. Любопитно е, че прекрасният кадър, който е заснел е на неговата съученичка Стела Тонева, а снимката е направена в Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм.

Освен авторитет за своя роден град, победителят в националният конкурс печели още: публикация на корица на страницата и група на BFPA, ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria 2019 в София, за 3-та Bridal Fashion Week 2019 в Пловдив, отпечатване на национален еднолистов благотворителен Моден КАЛЕНДАР 2019 в полза на кампанията “Мода за Здраве” – за Центъра за асистирана репродукция към Министерство на здравеопазването на Р. България с цел: събиране на средства за закупуване на липсващия за България апарат за предимплантационна диагностика на ембриона, гарантиращ над 90% успеваемост на всяка ин витро процедура.

Вторият национален фото конкурс МОДНА СНИМКА НА ГОДИНАТА се провежда в чест на Световния ден на фотографията – 19-ти август.

Всеки, който хареса снимката, може да подкрепи Габриел и Казанлък във фейсбук страницата на BFPA.

Крайният срок за гласуване е 15.12.2018 г.

Победителят, чийто кадър ще стане Снимка на 2018 получава почетния знак на Bulgarian Fashion Photographers Association и представяне на България в чужбина чрез участие в изложба и акредитация за международна Fashion Week, както и изложба в родния град на автора.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,098 преглеждания

Comments are closed.