Ето как изглежда любовта!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Koala-Surgery1

Любовта между майката и нейните деца е най-голямата сила на Земята. Животните са привързани и отдадени на малките си по същия начин, както и хората. Така че, независимо от вида към който принадлежат, майките винаги са майки, готови да пожертват всичко за благополучието на потомството си.

Тези две коали от горяща Австралия доказват това по неоспорим начин.

Преди две седмици двете коали са блъснати от кола, а след инцидента са настанени в болницата за диви животни в Австралия. За щастие, шестмесечното бебе се отървава без наранявания, но майка му е подложена на операция, тъй като е имала травма на  белия дроб и още една в областта на главата.

По време на операцията бебето коала нито за миг не се е отделило от майка си, а ветеринарният лекар ги оставя прегърнати, защото осъзнава, че това е най-доброто, което може да направи и за двете животни. Въпреки трудностите екипът, защото си дава сметка, че ако ги разделят това ще ги травматизира и разтревожи допълнително.

Операцията е преминала успешно, благодарение на професионализма на лекарите и топлината от прегръдките между двете мечета.

Информация и снимка от weloveanimals.me

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

9,251 преглеждания

Comments are closed.