Беглика Фест 2016 се пробужда за осми пореден път

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
BEGLIKA_Man_of_No_Ego


Тази година Беглика ще ни даде ключовете към човешката природа. Ежегодният фестивал сред омагьосващата природа на Родопите отново ще ни поведе към неподозираните възможности заключени в самите нас.

Игрите, музиката, мечтите – те ни помагат да опознаем света, но отварят очите ни и за нас самите, за онова, което носим дълбоко в себе си и което ни прави различни и пораснали.

За осми поредне път Беглика отваря очи и макар да си мислите, че до август има много дни, те ще излетят като вълшебен сън. Цялата общност, която Беглика фест създава през годините се събира отново за едно вълнуващо и още по-бегличествено изживяване на свободния дух и сетивата.

В рамките на тазгодишния осми по ред Беглика Фест, който ще се случи от 25 до 29 август ще се срещнете със скандинавски вайб – музика изпълнена със смисъл и душа на шведския Markandeya, познат като екс фронтмена на Kultiration.

С неподозирати измерения на музиката ще ни залеят от Man of No Ego – един проект на българския продуцент Димитър Петров. С амбиент и psychill звученето на музиката си, в която вплита и послания на мислители като Алант Уотсш и Ошо, Man of No Ego ще ни поведе на едно пътуване, някъде дълбоко в сенките на човешката сетивност.

Ключовете на Беглика Фест 2016 скрити или съвсем очевидни. Някои от тях са истински безценни, защото са ключовете към човешката природа, но един от тях е много специален и ще бъде представен от Gene Keys България. Защото именно в гените ни е заложено повече, отколкото предполагаме. В тях е ключът към щастието ни и е само въпрос на знание да го завъртим в правилната посока, за да отворим всяка тайна врата, а тя е различна за всеки един от нас.

За осемте години от своето съществуване, Беглика Фест постанови своите устойчиви традиции и принципи. „Беглика“ е нарицателното име на една хармонична и саморазвиваща се общност от хора – свободни в мислите, чувствата и в отношението си към света. Ако все още се съмнявате в тези думи, можете лично да се уверите от неформалната фейсбук група Хората от Беглика. Осем години след началото, артистите вече разпознават Беглика Фест не просто като сцена за изкуството си, а като пространство за създаване на изкуство – свободно и естествено, такова, каквото идва от най-съкровените и тайни местенца, където се заражда вдъхновението им.

Ключът за успеха на Беглика е в принципите, споделяни от общността, затова и всеки, който има желание и нужда да изрази себе си е добре дошъл в нея, за да изрази себе си свободно, творчески и най-вече искрено и истински.

Билети за фестивала можете да закупите при следните условия:

Early Bird билети на цена от 40 лв (ограничен брой!) www.ticketlogic.bg

За първи път в България: билет на изплащане – Easy Pass – само офлайн на касите на Easy Pay в цялата страна, с възможност за плащане на 20 лв сега, а останалите 20 – по-късно, според възможностите на потребителя. Както и онлайн чрез ePay.bg.
Промоцията е валидна до 01.04.2016г.

Cowdfunding кампания на фестивала на www.ulule.com – за да създадем заедно Беглика Фест 2016!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,449 преглеждания

Comments are closed.