Вкусно от кухнята на Първите седем: Сладко или солено (конкурс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Първите седем и София Мел кани всички запалени кулинари, майки, татковци и техните деца, да участват отново в нашата кулинарна битка.

В кухнята на Първите седем ние ще приготвяме вкусни печива с брашната на нашите партньори София Мел и ще ви ги представяме със снимки. От вас ще очакваме да дадете своя глас за снимката, която харесвате и която се доближава най-много до предпочитанията ви за вкус и визия или просто за онази, която ви привлича с нещо повече от другата.

Гласуването ще е възможно във Фейсбук страницата на Първите седем под всяко изображение. След приключване на гласуването, към снимката събрала повече гласове ще представим съответната рецепта, така че, ако искате да разберете как да си приготвите у дома крекерите или гризините, които са ви по-симпатични, гласувайте за своя фаворит.

След края на първата битка, в която за вашето внимание се бориха гризини срещу крекери, тази седмица сме приготвили битка между сладко и солено:

Тиквени мъфини с лимец срещу Мъфини с броколи и ръжено брашно.

Тиквени мъфини с лимец

muffin-tikva

&

Мъфини с броколи и ръжено брашно

muffin-brocoli

Гласувайте за вашата рецепта сега!

Можете да го направите на Фейсбук страницата на Първите седем от днес – 28 ноември/вторник до 5 декември/вторник, включително.

НАГРАДАТА Е – ТАВИ ЗА БЛАТОВЕ.

Един от гласувалите за рецептата, събрала повече гласове в ще получи тави за блатове, а предпочетената рецепта ще бъде разкрита, за да си я приготвите у дома.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ И ВКУСНИ МИГОВЕ!

sofia-mel_600_120

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,295 преглеждания

Comments are closed.