• No categories

„Реактивните момичета“: И те са хора като нас

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 PPG2N

„Реактивните момичета“ е класическият сериал на Cartoon Network се превъплъщава в този нов вариант със свежи епизоди. „Реактивните момичета“ се завръщат да защитават Таунсвил от злодеи, които искат да завладеят града. Сестрите Белушка, Бълбук и Бръшлян трябва да се справят с домашните си, докато използват супер силите си и се изправят пред върволица от злосторници.

Очаквайте специални нови епизоди на поредицата 20.08. – 24.08. от 17.25ч.

         

nickНик Дженингс

Ник Дженингс е изпълнителният продуцент на „Реактивните момичета“.  Дженингс е награден с награда „Еми“ за художествен ръководител на феномена „Време за приключения“ на Cartoon Network. За работата си във „Време за приключения“ Дженингс получава наградата BAFTA за най-добра международна серия, както и Праймтайм награда „Еми“ за отлично постижение в анимацията. Преди това Дженингс е бил художествен ръководител на сериалите на Nickelodeon „Rocko’s Modern Life“ и „CatDog“. Той печели награда „Ани“ за „SpongeBob SquarePants“, където е и художествен ръководител по време на първите четири сезона на шоуто, както и на игралния филм „The SpongeBob SquarePants Movie“. Дженингс завършва държавния университет в Сан Хосе, където получава степен по изкуство. Той живее в Лос Анджелис със съпругата си и тримата си сина.

 BobБоб Бойл

Боб Бойл идва в Cartoon Network през 2014 г. като супервайзинг продуцент на „Кларънс“. Сега е съизпълнителен продуцент на „Реактивните момичета“. Бойл е най-известен като носител на награда „Еми“ за  „Wow! Wow! Wubbzy!“ – анимационно предучилищно предаване с Ник Дженингс. Автор и илюстратор е на няколко детски книги. Първата му книга „Hugo and the Really, Really, Really Long String“ е публикувана през 2010 г. Бойл е израснал във Вирджиния и е научил правилния начин да държи молива си във Virginia Commonwealth University. Понастоящем живее в магическата земя, наречена Пасадина, Калифорния. Да, не живее в замък, но пък има домашен еднорог на име Чарлз.

Разкажете ни повече за „Реактивните момичета“

Ник: „Реактивните момичета“ е детски сериал, излъчван по Cartoon Network. Той разказва за 3 малки момичета: Белушка, Бълбук и Бръшлян. Те са 5-годишни и са супергерои. Момичетата имат различни суперсили, живеят в Таунсвил с техния баща и създател, професор Утоний, и се сражават с чудовища. Правят всичко това, докато се опитват да си напишат домашните и да си легнат навреме.

Какво прави героите толкова интересни и различни?

Боб: Белушка е лидерът и понякога е твърде организирана. Тя води момичетата, обича всичко да е чисто и подредено по определен начин и си пада по офис аксесоари. Бръшлян е агресивната, тя е и много издръжлива. Инстинктът ѝ е първо да действа, след това да мисли. Бълбук е най-невинната от тях. Тя е любяща, артистична, свободомислеща и има диво въображение. Макар че те са толкова различни, всяка от тях може се докосне до характера на другите в различна степен. Мисля, че е наистина лесно да ги разберем.

Ник: Наистина е лесно да се припознаем в тях. Новите „Реактивни момичета“ са по-реални, що се отнася до героите, така че да можете да видите себе си в тях. Искаме да имаме по-реалистични, честни и искрени герои. Въпреки че имат суперсили и се бият с чудовища, ние разбираме, че трябва да се припознаете в тях. Ако почувствате връзка с тях и ги харесате, ще се връщате отново и отново, за да видите какво правят.

На коя от тях се оприличавате най-много?

Боб: Бих казал, че по душа съм Бълбук. Аз съм малко по-странен и закачлив. Ще отговоря и от името на Ник! Той е Белушка. Поема и ръководи нещата, обича те да стават по определен начин. В същото време в нас се крие по малко от всяко от момичетата.

Каква е сестринската динамика между героините?

Ник: Като цяло всички те се обичат и подкрепят. Допълват се, а събрани заедно, те са идеалната малка триада. Ако някоя от тях липсва в картинката, тогава това променя динамиката много. Въпреки че се разбират наистина добре, те правят нещата, които правят сестрите, като да се карат за глупави неща.

Боб: Опитваме се да направим тези герои много реални и мисля, че сме свършили доста добра работа в това, както и в разбирането на техните характери. Откриваме, че някои от най-интересните моменти са, когато момичетата се намират на трапезата или на дивана, като просто се закачат една с друга по сестрински. Те могат да се закачат помежду си, но наистина се познават добре и се обичат. Затова ние се опитахме да направим тази динамика голяма част от поредицата.

Какво прави „Реактивните момичета“ специални?

Ник: В „Реактивните момичета“ има 3 женски образа! Предлага неща, които другите детски сериали не предлагат в това отношение. Има честен и искрен подход към разказването на истории. За нас характерът е от първостепенно значение, така че показваме същността на героите. Ще бъдете незабавно омагьосани от тях и ще успеете да се свържете. Така че, каквото и да правят, независимо дали у дома или пък се борят с престъпността, вие искате да сте с тях, защото ги харесвате.

Боб: В някои продукции за супергерои е много трудно да се припознаете в героите, защото те са перфектни. Тези момичета със сигурност не са съвършени – те са хора. Те са малки момичета, които правят грешки и трябва да ги преодолеят, понякога чрез борбата с престъпността. Мисля, че затова можете да видите себе си в тях. Няма да се припознаете в тях, когато те се борят с чудовищата, а когато спорят помежду си и научават неща за себе си.

Какво могат да очакват децата и родителите от „Реактивните момичета“?

Боб: Всичко! (смее се)

Ник: Мисля, че могат да видят много от нещата, които са обичали в оригиналния детски сериал – сладки малки момичета, които се борят с чудовища, добре познати злодеи като Моджо Джоджо, както и изобилие от нови врагове. Момичетата израстват по различни начини и ще видим това, илюстрирано в бъдещите епизоди, които ни очакват.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,050 преглеждания

Comments are closed.