Олга и Даниил Дукат и тримата братя

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

nie sme poveche - olga i daniil

Олга е инструктор за подготовка за раждането и дула. Двамата със съпругът й Даниил са собственици на център Естествени идеи. Даниил е управителят. Отделно от това е и консултант на фирми в областта на продажбите. По-надолу на пощенската табелка са: Андрей на 6,5 г., Александър на 4 г. и Станислав, на 6 месеца.

Предимствата: Весело е. Децата прекарват много време като си играят, вместо да искат родителите да ги забавляват. Децата се учат да споделят и да решават конфликти. Децата ще могат да се подкрепят когато пораснат.

Един мит: Сякаш повечето хора мислят, че да имаш много деца е или случайност или някакви религиозни убеждения. Не вярват, че едно семейство може да планира да има много деца, просто защото го иска.

Организирането на групата: Възможно е само ако има ясни правила и ритуали (къпане, миене на зъби, обличане и т.н.), които се спазват всеки ден. Иначе настъпва пълен хаос.

Развлеченията: Наистина основното е децата да си играят един с друг.

Почивката: Нашата кола е малка и мислим тази година да пътуваме на порции. Ходим на една вила на морето с голям двор, където ги пускаме да си играят на воля.

Личното пространство: Почти невъзможно за съжаление, въпреки че е безкрайно необходимо.

Най-забавната част: Това как батковците се занимават с бебето – пеят му песни, дават му разни неща, обясняват му, завиват го и т.н.

Най-трудната: Много е трудно да отговориш на индивидуалните нужди на всяко едно от децата без да пренебрегваш никой от тях.

Повече или по-малко деца: С по-малко деца е по-лесно. Но по-лесно не винаги значи по-добре 😉

Всички заедно: Семейната вечеря е много важна – тогава задължително трябва да се съберем всички заедно. Обичаме и семейните пътешествия.


Още от “Ние сме повече от мама и тате”:

nie sme poveche - desi i martin   Деси, Мартин и тяхната чета – Яна, Елена и Тео

nie sme poveche - anna i georgi   Анна, Георги и трите им щерки: Лина, Яна и Деа

nie sme poveche - isabel i niki   Изабел и Ники + триото Каби, Криси и Емил

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Споделено

3,800 преглеждания

Comments are closed.