Театрални вълшебства за най-малките в Театър 199

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

t199-detski-okt-(1)

Театърът е магия, дори за най-малките, затова и първите им срещи с него е прекрасно да случат възможно най-рано. Всъщност никога не е рано за театър, особено, ако театърът е 199, а програмата му включва специални постановки за деца. От м. октомври театърът отново отвори врати за нетърпеливите си почитатели, за да им разкрие очарованието и вълшебствата на приказките с представления, предназначени специално за тях. Всяка събота и неделя от 11:30 малките зрители ще имат възможността да се срещат с любимите си герои. Представленията продължават и през ноември.

Най-малките зрители ще могат да се наслаждават на срещите си с вълшебството на театъра, да се запознаят с таланта на българските театрални творци и да изживеят незабравими мигове с театралното изкуство.

Детската театрална програма включва класически заглавия като: Трите прасенца, Светулки, Една история с две мишки, Червената шапчица, Снежанка, Слончето с розовите уши, Барон Мюнхаузен, Котаракът в чизми, Сливи за смет. Все заглавия, които децата добре познават от литературната класика и които със сигурност ще предизвикат широк интерес с театралните си интерпретации.

Подробности за постановките можете да прочетете ТУК.
Информация за цените на билетите ще намерите ТУК.
За резервации можете да се обадите на следните телефони:  02/ 987- 85- 33; 0885 199-199

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

770 преглеждания

Comments are closed.